Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Χτύπησε με "Τέο" στην αντεπίθεση ο Αλμυρός, 2-3 μέσα στην Κληματιά!!!





Στο γήπεδο Κληματιάς η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-3, με τους φιλοξενούμενους να χτυπάνε κυρίως στην αντεπίθεση και να παίρνουν μια σημαντική νίκη!

Το σκορ άνοιξε ο Κώστας για τους γηπεδούχους όταν επιχείρησε μια σέντρα σουτ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όταν σε φάση αντεπίθεσης ο Ζώτος μπήκε στην περιοχή της Κληματιάς και πλάσαρε για το 1-1. Και πάλι σε αντεπίθεση ο Ζώτος παίρνει τη μπάλα, μετά από ωραία κάθετη που του βγήκε, κερδίζει πέναλτι, που εκτελεί ο ίδιος εύστοχα για το 1-2. Οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν σε 2-2 από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μούτα. Ο Ζώτος δεν έχει πει, όμως, την τελευταία του λέξη και ξανά σε φάση αντεπίθεσης, ο Βακάρος κάνει κεφαλιά – πάσα προς τον Καραγιάννη, αυτός στον Ζώτο, που πλασάρει εύστοχα για το τελικό 2-3.

Οι γηπεδούχοι παρά την ήττα έχασαν πολλές ευκαιρίες, σε τετ-α-τετ του Βλαχόπουλου στο 0-0, σε τετ-α-τετ των Βλαχόπουλου και Γκουγιάννου στην επανάληψη. Απευθείας φάουλ του Μούτα απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, όπως και δυνατό σουτ του Κώστα, ενώ ο Μούτας είχε και δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή εκτός από τα γκολ με σουτ εκτός περιοχής του Καραγιάννη, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κληματιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου