Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Λευτέρης Νάσης : "Η Περίβλεπτος κυριάρχησε 80 λεπτά μέσα στο γήπεδο"!!! (Video)





Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της Περιβλέπτου, Λευτέρης Νάσης, μετά το ματς με τον Π.Α.Ο. Κόνιτσας, όπου παρότι η ομάδα του ηττήθηκε, είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του και ανέφερε πως ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους, ενώ πως κάθε αγωνιστική πλέον θα πηγαίνουν για τη νίκη.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

"Θα κρίνω το ματς ως προπονητής, όποτε είδα ότι στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα της Κόνιτσας ήταν καλύτερη από εμάς. Από εκεί και μετά μέχρι το 90΄ η ομάδα κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο για 80 λεπτά. Όπως είδε όλος ο κόσμος, αλλά παραδέχτηκαν και οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ότι μια ομάδα υπήρχε για 80 λεπτά στο γήπεδο. Κερδίσαμε πέναλτι, το χάσαμε, είχαμε δοκάρι και φάση πάνω στη γραμμή που έσωσαν δυο φορές οι αντίπαλοι, αλλά στο ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Μπορεί να λες να παίξουμε καλά, αλλά στο τέλος μετράει το αποτέλεσμα. Σε αυτόν τον όμιλο με 12-13 και με τέσσερις ομάδες να παλεύουν για δυο θέσεις, είναι δύσκολο αν σου φύγει μια ομάδα έστω και 3-4 βαθμούς, να τους καλύψεις. Ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Εγώ πιστεύω στην ομάδα, γιατί διαθέτει ποιότητα. Μπορεί να χάσαμε σήμερα, αλλά συνεχάρην όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια και τους είπα θα πάμε να κερδίσουμε και μέσα στην Κόνιτσα στο 2ο γύρο. Θα προσπαθήσω να κερδίσει η ομάδα όλα τα ματς μέχρι τέλους, το έδειξε και σήμερα, ποια ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου