Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Αλώβητη πέρασε από την Πρέβεζα η Ανατολή!!!




Αλώβητη πέρασε από την Πρέβεζα η ομάδα της Ανατολής, αφού έμεινε στο 0-0 με τον τοπικό Π.Α.Σ.!

Οι «Πόντιοι» επανήλθαν σε θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, επί ενός ισχυρού αντιπάλου.

Οι Γιαννιώτες απείλησαν μάλιστα πρώτοι στο 11΄, όταν ένα σουτ του Εμβραίζογλου βρήκε στην εξωτερική πλευρά του οριζόντιο δοκαριού. Στο 19΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Φωλίνα εντός περιοχής, αποκρούει ο Καραπιπέρης. Ένα λεπτό μετά κεφαλιά του Φερεντίνου, μπλοκάρει ο Γκάρας. Στο 27΄ ο Χριστακόπουλος χάνει ευκαιρία για την Ανατολή και στο 39΄ η Πρέβεζα με σουτ του Ντε Μοραίς.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ιασωνίδη, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε. Στο 65΄ σουτ του Βασίλα από πλάγια, μπλοκάρει ο Γκάρας και στο 70΄ δυνατό σουτ του Ντε Μοραίς μέσα από την περιοχή, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 75ο λεπτό ο Εμβραιζογλου δεν μπορεί να νικήσει τον Καραπιπέρη, ενώ ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι.


ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Βασίλας, Καρμοκόλιας, Ιασωνίδης, Παπαδόπουλος, Μπατμάς (32' λ.τρ. Λαζανάς Γ.), Φερεντίνος (80' Κατσαρός), Λάκκας, Ντε Μοράις, Λαζανάς Α. (37' λ.τρ. Σκαμνέλος).

ΑΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης (90+ Κολιούσης), Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (82' Γεωργιάδης), Χριστακόπουλος (89' Σακκάς), Τσουμάνης, Φωλίνας (86' Δήμος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου