Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Βρήκε τον καλό του εαυτό ο Αγροτικός Αστέρας και έριξε τριάρα!!!




Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά μετά την ήττα από την Θύελλα Κατσικάς την προηγούμενη αγωνιστική, δεν είχε περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια απέναντι στην Αγία Μαρίνα την οποία και νίκησε με 3-0. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Αλέκου Τάτση παρέμεινε στους 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Καστρίτσα την οποία και αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ασκώντας ασφυκτική πίεση στην Αγία Μαρίνα που δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα. Το 1-0 δεν άργησε να έρθει. Μόλις στο 7' μετά από μια εκτέλεση κόρνερ από δεξιά η μπάλα μετά από αλλεπάλληλες κόντρες έφτασε στον Φαρμάκη που από το υψος της μεγάλης περιοχής σημάδεψε με ξερό σουτ την γωνία του Κότικα και τον νίκησε δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Οι παίκτες του Παρακάλαμου εξακολουθούσαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να βγουν κυρίως από τα πλάγια. Στο 20' ένα πολύ καλό σουτ του Γκόνη ανάγκασε τον Κότικα να πραγματοποιήσει μια δύσκολη απόκρουση στη δεξιά γωνία του. Στο 28' ο Γεωλδάσης Π. επιχείρησε ένα μακρινό καλό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αρχοντάκης έκανε κακή απομάκρυνση με τον Γιαννέτα να βάζει την κόντρα και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 34ο λεπτό ήρθε το δεύτερο τέρμα για τον Αγροτικό Αστέρα με τον Γκόνη να βγαίνει από τα αριστερά και να κάνει το διαγώνιο σουτ, με τον Λαγκαβάνη να πέφτει για τάκλιν και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Λίγες στιγμές αργότερα η Αγία Μαρίνα είχε την καλύτερη της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παπαρούνα να εκτελεί το φάουλ από τα αριστερά και ο Γιανννέτας από πολύ κοντά στο δεύτερο δοκάρι να μην καταφέρνει με κεφαλιά να βρει εστία. Ένα καλό σουτ του Γκέγκα που απέκρουσε ο Κότικας ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Μερικά λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά, κλειδώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση τρίποντο. Ο Γκέγκα έβγαλε υπέροχη κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Αγίας Μαρίνας και ο Γκόνης από θέση τετ α τετ έκανε το 3-0. Στο 57' οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να μειώσουν το σκορ αλλά ο Παππάς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πασχάλη δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αρχοντάκη με κεφαλιά από πολύ κοντά. Ο Ηλίας Μ. στο 68' είχε την ευκαιρία να χτιστεί σκόρερ αλλά η σέντρα σουτ που θα επιχείρησε κατέληξε στην αριστερή δοκό του Κότικα. Στο 80' οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη τριπλή ευκαιρία να σκοράρουν ένα ακόμη τέρμα. Μετά από ωραίο συνδιασμό η μπάλα έφτασε στον Γκόνη που σούταρε με τον Σοκορέλη να βγάζει πάνω στη γραμμή.Ριμπάουντ και νέα προσπάθεια του Γκόνη αλλά και πάλι ο Σοκορέλης απεσόβησε, με τον Ηλία Μ. να επιχειρεί και αυτός με τη σειρά του στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά και πάλι ο Σοκορέλης ήταν εκεί! Ένα καλό σουτ του Τσίκα μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο έξω ήταν η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ: Αρχοντάκης, Στραγάλης, Ηλίας Μ.(83' Τάσσος) , Ζότα, Δρόσος, Φαρμάκης, Ρούμπης, Αλεξίου, Γκέγκα, Γκόνης, Κτένας(71' Ηλίας Μ.)

Π.Α.Σ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ:: Κότικας, Γεωλδάσης Α. , Σοκορέλης, Παππάς, Λαγκαβάνης(88' Μαμακής), Λικάι, Τσίκας, Γεωλδάσης Π. , Πασχάλης, Παπαρούνας(74' Ιορδανίδης), Γιαννέτας(82' Ζώνιος)

Ρεπορτάζ : Τάσος Μπαλάσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου