Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Λύτρωση από την άσπρη βούλα στο φινάλε για την Κατσικά!!!





Στο γήπεδο Βουνοπλαγιάς φιλοξένησε ως γηπεδούχος η Θύελλα Ελεούσας την έτερη Θύελλα, αυτή της Κατσικάς και γνώρισε την ήττα στο φινάλε με σκορ 1-2!

Η Κατσικά μπήκε πιο δυνατά και στο 21΄ ο Πότσης έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πέρασε για λίγο κόρνερ. Τέσσερα μετά ο Βελτσίστας απαντά με ένα καλό σουτ που περνάει λίγο άουτ και στο 28΄ο Νάκος με προβολή, έπειτα από σέντρα του Γούλα, δεν μπορεί ούτε αυτός να σκοράρει. Στο 39΄ κάθετη πάσα του Νάκο στον Γούλα, σουτ του δεύτερου μέσα από την περιοχή, κοντράρει σε αμυντικούς της Ελεούσας η μπάλα. Στο 41΄, όμως, ο Γούλας ήταν πιο εύστοχος και με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ νικάει τον Μπάτζιο για το 0-1.

Στην επανάληψη δεν είχε πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, είχε όμως δυο γκολ. Στο 83΄ο  Μαμακής εκτελεί το πλάγιο, ο Τζουρμανάς πιάνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό δυνατό σουτ του Γιαννάκη, αποκρούει ο Μπάτζιος. Στο 90΄ ο Βαρτιζώτης Π. προειδοποιεί με ένα σουτ που περνάει λίγο έξω και στο 94΄ ο Οικονόμου ανατρέπει εντός περιοχής τον Λισγάρα, το πέναλτι αναλαμβάνει να χτυπήσει ο Βαρτζιώτης Π., που γράφει το τελικό 1-2, με πολύ ωραία εκτέλεση.


Ελεούσα: Μπάτζιος,Πεπόνης, Τσακανίκας, Βάσιος (66’ Μαμακής), Τζουρμανάς, Λισγάρας, Τζιάλλας (46’ Χατζηπαρασκευαίδης),Οικονόμου, Βελτσίστας, Πεπόνης, Τσίντας (67’ Μπανδέλης)

Κατσικά: Διαμάντης, Παππάς (85’ Ριστάνης), Λισγάρας, Βαρτζιώτης Π., Πότσης (65’ Πεχλιβάνης), Τάτσης, Γούλας, Κωνσταντινίδης (46’ Γιωτάκης), Βαρτζιώτης Β. (59’ Γιαννάκης), Νάκος, Ασωνίτης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου