Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Παιχνίδι τακτικής και "διπλό" ο Π.Α.Σ. μέσα στα Χανιά!!!




Επιστροφή στις νίκες για το Π.Α.Σ., που όπως φαίνεται τα πάει καλύτερα εκτός έδρας, αφού πήρε το δεύτερο «διπλό» για φέτος, μέσα στα Χανιά με σκορ 0-1!

Παιχνίδι τακτικής αποδείχτηκε το ματς στην Κρητική πόλη, με νικητή τον κ. Γιαννίκη.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με εξαίρεση μια φάση με πρωταγωνιστή τον Λέο. Ισορροπημένο το ματς, όπου και οι δυο ομάδες φύλαγαν πιο πολύ τα «νότα» τους.

Στην επανάληψη ο Καρτάλης, που μπήκε ως αλλαγή, ήταν και ο «χρυσός σκόρερ» του Π.Α.Σ.. Χωρίς πολλές ευκαιρίες και πάλι εκατέρωθεν, χρειάστηκε μόνο μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα των Κρητικών για να πάρει η Γιαννιώτικη ομάδα του δεύτερο εκτός έδρας «τρίποντο».

Στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου ένα σουτ του Λέο εκτός περιοχής και μια κεφαλιά του Σκόνδρα, δεν είχαν τύχη για τους φιλοξενούμενους. Στο 23΄ όμως ο Λέο έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν πίεσε ψηλά και έκλεψε τη μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε από αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των Χανίων. Στο 33΄ παραλίγο να υπάρξει κίνδυνος για την εστία του Π.Α.Σ. από το πουθενά, όταν μετά από σέντρα ο Παντελάκης πήγε να διώξει, αλλά η μπάλα "κόλλησε" κοντά στο σώμα του, ευτυχώς δίπλα του ήταν ο Σκόνδρας που έδιωξε μακριά. Στο 41΄ ο Π.Α.Σ. προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρία, αλλά σουτ του Νάουμετς εντός περιοχής βρίσκει σε σώματα αμυντικών, ενώ δυο λεπτά μετά πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Νικολιά εκτός περιοχής και λίγο αριστερά, περνάει λίγο από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη άνηκε και πάλι στον Π.Α.Σ., όταν στο 50΄ συνδυάστηκαν ωραία Καρτάλης – Μπουκουβάλας, με τελικό αποδέκτη τον Νικολιά που από αριστερά σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 59΄ όμως ο Π.Α.Σ. κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αποστολόπουλους κάνει τη σέντρα, ο Λέο με το στήθος δεν πάσαρε καλά στον Παμλίδη, η άμυνα των Χανίων δεν έδιωξε καλά, ο Καρτάλης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο διαγώνιο έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι από εκεί και μετά είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση και απείλησαν πρώτη φορά στο 75΄ με σουτ Δημητριάδη, αποκρούει ο Χουτεσιώτης και εν συνεχεία απομάκρυνε η άμυνα των Γιαννιωτών και μια ακόμη στο 87΄όταν ο Χουτεσιώτης  έκανε κακή έξοδο σε σέντρα του Κάσσου.


ΧΑΝΙΑ : Κουτσαβασίλης, Πάνος (Δημητριάδης 65΄), Κουσκούνας, Βρεττός, Μουμίν, Σωτηράκος, Ανδρέου, Κάσσος, Ουνγιαλίδης, Παναγιωτούδης (Αρναρέλλης 71΄), Λεοζίνιο (Ναζλίδης 46΄)

Π.Α.Σ. : Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Κάστρο, Λιάσος, Νικολιάς (Κριζμάν 64΄), Νάουμετς (Καρτάλης 46΄), Παμλίδης (Σιόντης 77΄), Λέο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου