Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Πεντάρα πριν το ντέρμπι για τον Αγροτικό Καστρίτσας!!!




Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας και παραμένει στην κορυφή της Α΄ Ερασιτεχνικής, εν όψει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά στην έδρα της.

Πέρασε λοιπόν με 1-5 και από την έδρα της Α.Ε.Μ., όταν στο 2ο λεπτό ο Θανάσης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 0-1. Στο 38΄ σέντρα του Σπαλιάρα, γυριστή κεφαλιά του Θανάση για το 0-2.

Στις αρχές τις επανάληψης η Καστρίτσα απείλησε και πάλι με σουτ του Θανάση, για να απαντήσει στο 52΄ο Μπαλαντάνης για την Α.Ε.Μ., ενώ στο 54΄ο  Μπισέλας είχε κι αυτός ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Τρία λεπτά μετά σουτ του Ορφανού και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 63΄ ο Σπαλιάρας με συρτό σουτ κάνει το 0-3 και στο επόμενο λεπτό σουτ του Μπισέλα για το 0-4. Στο 73΄ σουτ του Θανάση για το 0-5 και στο 77΄ πλασέ του Πιλικίδη για το τελικό 1-5.


Α.Ε.Μ.: Τσόλας, Σιόντης, Μάντζιος, Μπαλαντάνης, Βάσιος, Ανανιάδης, Γιαννούλης (80΄ Χρυσοστόμου), Ντασιάκης, Μητρογιαννης, Αναγνωστόπουλος, Αβραμιδης (73΄ Πιλικίδης)

Καστρίτσα: Γρηγοριάδης, Δοαβανάς (71΄ Αναστασιάδης), Ρίζος, Τσιλιγιαννης, Κρανάς, Κύρκος, Μπισέλας, Σπαλιάρας (73΄ Παπαβασιλείου), Θανάσης, Ορφανός (67΄ Μπιστιόλης), Γιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου