Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Βάφτηκε κόκκινο το ντέρμπι στη Μουσιωτίτσα, 1-2 πέρασε ο Βοτανικός!!!





Μεγάλος νικητής του ντέρμπι στον Β Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής ο Ολυμπιακός Βοτανικού, που πέρασε από το γήπεδο Μουσιωτίτσας, επικρατώντας του Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου με σκορ 1-2 και έτσι άνοιξε την ψαλίδα στο +4 παραμένοντας στην κορυφή!

Το 1ο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους ερυθρόλευκους να μπαίνουν πιο δυνατά στο ματς, αλλά η κλασσική ευκαιρία να είναι για τους γηπεδούχους.

Στο 2ο λεπτό ο Χαμπίπης εκτελεί απευθείας φάουλ, αλλά ο Τόμπρας αποκρούει πολύ καλά. Ο ίδιος παίκτης στο 27΄ επιχειρεί σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνάει για λίγο άουτ.

Για να φτάσουμε στο 36΄, όταν ο Λάππας πιέζει ψηλά, κλέβει τη μπάλα από τον Μπαρέκο, πασάρει στον Μούλια, αυτός μόνος του με τον τερματοφύλακα Νικολαίδη, δεν πλασάρει, πάει προς τα αριστερά να τον περάσει, τελικά σουτάρει και η μπάλα περνάει άουτ.  Στο 41΄ απαντά ο Βοτανικός με κοντινό πλασέ του Ναβρούζογλου, μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των Πηγών Λούρου, αλλά πέφτει και μπλοκάρει ο Τόμπρας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που μπήκαν πιο δυναμικά και στο 48΄ ο Λάππας περνάει ωραία κάθετη πάσα στον Κωνσταντάκη, αυτός τετ-α-τετ με τον Νικολαίδη και «καταφέρνει» να στείλει τη μπάλα άουτ.


Κι όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες η μπάλα τιμωρεί, καθώς τέσσερα λεπτά μετά ο Λαλαί εκτελεί φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπάει στο τοίχος και εν διώχνεται καλά από την άμυνα των γηπεδούχων, στρώνεται στον Ραγιά που με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής νικάει τον Τόμπρα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι βγαίνουν μπροστά για να κυνηγήσουν την ισοφάριση και στο 59΄ ωραίο κατέβασμα του Παπανικολάου, μπαίνει μέσα στην περιοχή και σουτάρει, αποκρούει ο Νικολάιδης. Οχτώ λεπτά μετά, όμως, ο Παπανικολάου σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό του Βοτανικού και στρώνεται στον Λάππα, που πλασάρει από κοντά τον Νικολαίδη για το 1-1.

Στο 83΄ φάουλ από αριστερά για τους ερυθρόλευκους, για το οποίο διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι ότι έγινε. Εκτελεί ο Χαμπίπης απευθείας, στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα ο Καλογέρης τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι μπροστά στο σκορ έχασαν κι άλλες δυο καλές ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς. Αρχικά στο 88΄ φάουλ του Ναβρούζογλου από δεξιά, η μπάλα βρίσκει λίγο στον Παπανικολάου και καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τόμπρα και στο 92΄ ο Χαμπίπης βγάει ωραία ψηλή μπαλιά από αριστερά, δεξιά ο Καλούδης πιάνει το σουτ και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία.


ΠΗΓΕΣ ΛΟΥ ΡΟΥ : Τόμπρας, Καλογέρης, Παπανικολάου, Τσάνιος, Παπανικολάου, Κωνσταντάκης, Μούλιας, Λάππας (Κολοβός 73΄), Παππάς (Καψάλης 89΄), Βαγγελής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ : Νικολαίδης, Στράτης, Παππάς, Ασπρούδης, Μπαρέκος (Διαμάντης 61΄), Καρυπιάδης, Λαλάι, Ραγιάς (Τσόκρης 61΄(Θάνος 73΄)), Χαμπίπης, Ναβρούζογλου, Ρομποτής (Καλούδης 69΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου