Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Δεν σταματιέται με "Μανόλο" η Ζωοδόχος, 2-0 τους Αμπελόκηπους!!!




Συνεχίζει το νικηφόρο σερί με Μανώλη Σκούφαλη στον πάγκο της η ομάδα της Ζωοδόχου, που επικράτησε στην έδρα της επί των Αμπελοκήπων με σκορ 2-0!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το «καλημέρα» και μόλις στο 3' ο Σταύρου σκόραρε με σουτ μέσα από τη περιοχή μετά από σπάσιμο της μπάλας του Σιώτα σε εκτέλεση φάουλ του Ντόντη. Η ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη στο 20' είχε σπουδαία ευκαιρία να κάνει δυο τα τέρματα της αλλά το σουτ του Νίκου κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά οι αμυντικοί των Αμπελοκήπων έδιωξαν στη γραμμή σουτ του Ντόντη.

Με δοκάρι ξεκίνησαν και το δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι. Αυτή την φορά ήταν ο Τσολάκος που είχε την προσπάθεια στο δοκάρι μετά από σπάσιμο της μπάλας με το κεφάλι του Σιώτα.Οι Αμπελόκηποι στην συνέχεια είχαν κάποιες καλές στιγμές όπως την κεφαλιά του Ζιάρα που πέρασε λίγο άουτ. Ο Λιπιώτης αργότερα είχε χαμένο τετ α τετ ενώ η ατομική ενέργεια και το σουτ του Κούτλα βρήκε στο εξωτερικό μέρος του Δοκαριού. Οι γηπεδούχοι έσβησαν τις όποιες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα των Αμπελοκήπων με τον Ντόντη να εκτελεί φάουλ σχεδόν από το ύψος του κέντρου και τον τερματοφύλακα να κάνει κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου