Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ένα γκολ στην αρχή κι ένα στο τέλος για το "διπλό" των Χουλιαράδων!!!




Στο γήπεδο Περάματος η τοπική Προοδευτική φιλοξένησε τους Χουλιαράδες και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2!

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έτσι συνέχισαν τις νίκες φτάνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Στο 23΄ ο Γεράσης κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί ο Μιχάλης, αποκρούει αρχικά ο Κόρρος, αλλά στην επαναφορά ο Μιχάλης και πάλι ευστοχεί γι το 0-1. Το 0-2 έγινε στο 90΄μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Τάτση Α..

Οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως από το 70ο λεπτό και μετά, έχοντας διπλή ευκαιρία με τον Ντοντοβέτσι. Στο 80΄ με σουτ ου Μηλίτση και στο 83΄με κεφαλιά του Διαμάντη.

Οι Χουλιαράδες είχαν επίσης μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Γρίβα, μετά από σέντρα του Γεράση, όπου απέκρουσε ο Κόρρος και κάποια σουτ των Κακαράντζα και Δάσκαλου.


Πέραμα: Κόρρος, Σίμος, Μπαρούτας (64΄ Λιανός), Παλάσκας (78΄ Βούρτης), Μηλίτσης, Διαμάντης, Λάππας (57΄ Σταματόπουλος), Δούβλης (46΄ Ντόβας Γ.), Ντοντοβέτσι, Μανιώτης, Στάθης


Χουλιαράδες: Νάκος, Τσακμάκης, Κρανάς, Κακαράντζας, Μιχάλης, Τζιάλλας, Γεράσης (81΄ Τάτσης), Πρέμος (87΄ Αλμπάνης), Γρίβας (60΄ Λωλης), Δάσκαλος, Τάτσης (73΄ Μηχαηλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου