Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Με γκολάρα Μελιγγιώτη πήρε το "διπλό" το Δροσοχώρι!!!




Με ένα πανέμορφο γκολ του Μελιγγιώτη στο στις αρχές του β' μέρους το Δροσοχώρι έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα των Λογγάδων (0-1) και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι για να δει πόσο ψαλίδισε τη διαφορά από τις δυο πρώτες θέσεις.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια κλασσική ευκαιρία. Μια καλή κεφαλιά του Παζαρτζή και μια προσπάθεια του ίδιου που έβγαλε με υπερένταση ο Νικολάου ήταν οι πιο ουσιαστικές στιγμές για τους γηπεδούχους ενώ το Δροσοχώρι απείλησε με κάποια σουτ των Κοκκιάδη και Τσίφτση.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στην επανάληψη ο Τσίφτσης έκλεψε την μπάλα και την έδωσε στον Μελιγγιώτη, ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σπουδαία ευκαιρία να κάνουν δυο τα τέρματα τους αλλά ο Κοκιαδης αστόχησε σε φάση τετ α τετ. Από πλευρά Λογγάδων ο Παζαρτζής προσπάθησε να γίνει απειλητικός με μια κεφαλιά που πέρασε άουτ και ένα επικίνδυνο γύρισα που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Τελικά δεν άλλαξε κάτι και το Δροσοχώρι έφυγε με ένα πολύ σημαντικό διπλό απέναντι σε μια ομάδα που έχουν τους ίδιους στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου