Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Δεύτερη σερί νίκη της Πίνδου, 0-2 μέσα στην Κόντσικα!!!





Δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Πίνδου Κόνιτσας στο πρωτάθλημα, που πέρασε από την έδρα της Κόντσικας με σκορ 0-2!

Οι ακρίτες ξεκίνησαν δυνατά και στο 10ο λεπτό είχαν δοκάρι από φάουλ του Κυρτζόγλου. Στο 14΄ ο Πέτσιος ανατρέπει τον Κυρτζόγλου Σ. και δίνεται πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο Μήτσος αναλαμβάνει την εκτέλεση, αποκρούει αρχικά ο Γιαμβριάς, αλλά στην επαναφορά ο Μήτσος δεν αστοχεί για το 0-1. 
Στο 21΄ άλλη μια καλή στιγμή του Κυρτζόγλου, αλλά η μπάλα περνάει άουτ. Στο 45΄ ωραίο γύρισμα του Κυρτζόγλου, ο Λάμπρου μόνος του απέναντι από την εστία, στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 56΄ ήρθε το 0-2 για την Πίνδο από ένα πολύ ωραίο ανάποδο ψαλίδι του Κυρτζόγλου Σ. μέσα από την περιοχή. Η Κόντσικας απειλεί στο 64΄ με φάουλ του Μπάφα, ενώ στο 75΄ μακρινό σουτ του Δημόπουλου, αλλά απέκρουσε ο Γιαμβρίας.


Κόντσικα: Γιαμβριάς, Μαλάμος (61΄ Σούμας), Ζωγάκης, Παπαδόπουλος, Πέτσιος, Παπαγιαννόπουλος, Τσάμος (82΄ Γκούβας), Μασούρας, Πούλιος, Μπάφας (79΄  Γιώτης), Κατσιγιαννης (46΄ Ζέκιος)

Κόνιτσα: Γεωλδάσης, Βλάχος Χ.,  Ρούστα, Μήτσος, Σπανός Δ.  (88΄ Ράγγας), Τσαλιαμάνης (8΄ λτρ.  Κυρτζόγλου Σ. (82΄ Γαϊτανίδης), Σπανός Χ.,  Κυρτζόγλου, Λάμπρου, Δημόπουλος, Σπανός Δ.  (70΄ Χαλούλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου