Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Βροχή τα γκολ στους Λογγάδες, ξέσπασε ο Τιτάνας!!!





Βροχή τα γκολ στο γήπεδο των Λογγάδων με τον τοπικό Τιτάνα να παίρνει μια ευρεία νίκη με σκορ 8-2 επί των Κραψητών – Καππαδοκών!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το επιθετικό τους ρεσιτάλ στο 8ο λεπτό με κεφαλιά του Γκόλια σε κόρνερ του Τσιάκου. Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα οι Λογγάδες σκόραραν ξανά με τον Παζαρτζή να βγαίνει τετ α τετ και να νικάει τον Καρατζάλη με διπλή προσπάθεια. Οι Κραψήτες-Καππαδόκες ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 40' με τον Ευθυμίου να σουτάρει η μπάλα να χτυπάει σε σώματα να καταλήγει στα δίχτυα. Πριν όμως πανε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο Παζαρτζής χτύπησε ξανά μετά από κάθετη πάσα του Μπενέκου και όμορφο πλασέ του ίδιου.

Στο 57 ' οι γηπεδούχοι απλούστευσαν περισσότερο τα πράγματα όταν ο Τσιάκος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έγραψε το 4-1.Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Γκόλιας Βασίλης που από κοντά έκανε πέντε τα τέρματα της ομάδας του. Το 6-1 έκανε ο Γκόλιας Λάζαρος στο 70 από κοντά μετά από προσπάθεια του Τσιάκου στο δοκάρι. Λίγες στιγμές αργότερα ο Παζαρτζής ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με σουτ έξω από την περιοχή ενώ 85' ο Τσιάκος με όμορφο πλασέ από τα δεξιά πέτυχε το 8-1. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ, με τον Λέτσιο να διαμορφώνει σε φάση τετ α τετ το τελικό 8-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου