Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Αφιερώνουν τη νίκη οι Αμπελόκηποι - Αλλοίωση αποτελέσματος λέει το Νεοχωρόπουλο!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας η ομάδα των Αμπελοκήπων υποδέχτηκε την ομάδα του Νεοχωρόπουλου και το ματς έληξε με σκορ 4-3 υπέρ των γηπεδούχων!

Σε ένα παιχνίδι που ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, αφού παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο και όπως έχει καταγράψει και η κάμερα του Σάκη Σούλη μπήκαν πανέμορφα γκολ, τελικά υπήρχαν παρατράγουδα με τον διαιτητή της αναμέτρησης και την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Σε μια φάση διαμαρτυρήθηκαν εντόνως γιατί είχε τραυματιστεί παίκτης τους και εν συνεχεία δέχτηκαν γκολ, όπου ο πρόεδρος της ομάδας και τερματοφύλακας Κώστας Πλιάτσικας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία. Στην εστία έκατσε ο ποδοσφαιριστής Παργινός, μιας και ο Καρατζένης είχε τραυματιστεί στην εν λόγω φάση και είχε πάρει επίσης κόκκινη για διαμαρτυρία. Οι «γαλάζιοι» από πλευράς τους κάνουν λόγω για αλλοίωση αποτελέσματος από τις αποφάσεις του διαιτητή και αναμένεται να κινηθούν αναλόγως.

Μαθεύτηκαν κι άλλα…… εξωαγωνιστικά, που έχουν να κάνουν με συμπεριφορές και απειλές, αλλά δεν είναι της παρούσης. Θα κινηθεί η ομάδα του Νεοχωρόπουλου θεσμικά εκεί που πρέπει.

Από την άλλη οι Αμπελόκηποι θέλουν να αφιερώσουν τη νίκη της ομάδας τους στον Δημήτρη Τσιούρη που είναι τραυματίας, αλλά και στον Πάνο Σδούκο, που επίσης τραυματίστηκε. Εύχονται στην ομάδα του Νεοχωρόπουλου καλή συνέχεια και τους θεωρούν έναν δυνατό αντίπαλο που έπαιξε πολύ καλή μπάλα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Κίτσος με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Γιαννάκη, κάνει το 0-1. Ο Βελογιάννης με σουτ εκτός περιοχής κάνει το 0-2. Μειώνουν οι γηπεδούχοι σε 1-2 με κοντινό πλασέ του Δευτεραίου. Ισοφαρίζουν με κεφαλιά του Δευτεραίου, από σέντρα του Κλεισούρα. Ο Οικονόμου με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή βάζει ξανά μπροστά τους «γαλάζιους» με σκορ 2-3.

Η επόμενη φάση είναι αυτή που σήκωσε αντιδράσεις, αφού ο Λιπιώτης πήδηξε για κεφαλιά και βρήκε στο ζυγωματικό τον Καρατζένη, με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε επιθετικό φάουλ, αλλά ο Ζιάρας με δεύτερη προσπάθεια να κάνει το 3-3. Το τελικό 4-3 πέτυχε ο Μπασούκας με σουτ εκτός περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου