Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ματσάρα στη Λιμνοπούλα, "διπλό" το Ροδοτόπι - Και τι δεν έχανε το Κάστρο.......!!!





Ματσάρα έγινε στο γήπεδο Λιμνοπούλας ανάμεσα στην ομάδα του Κάστρου και της Πασσαρώνας Ροδοτοπίου, με τελικό σκορ 2-3!

Παρότι οι «πράσινοι» κέρδισαν και παρέμειναν στην κορυφή του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, ενώ είχαν και δοκάρια.

Το σκορ ανοίγει με αυτογκόλ του Κοκουθάκη μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ταμπούρας για τους φιλοξενούμενους και το 0-2 με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παπαιώαννου Ν. μετά από εκτέλεση πλαγίου. Οι γηπεδούχοι μειώνουν μετά από άψογη συνεργασία Τζώρτζη – Τραγουδάρα Θ. και Θεοδωρόπουλο, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα. Το 2-2 κάνει ο Νούσης με ωραία λόμπα, μετά από μπαλιά που πήρε την πλάτη της άμυνας. Το τελικό 2-3 έγραψε ο Λιάρος με φοβερό σουτ στη γωνία της εστίας του Σκανδάλη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αργύρη Π..

Το Κάστρο έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά ο Νούτσος και τα δοκάρια είχαν άλλη άποψη. Δοκάρι είχε μόλις στο 4ο λεπτό ο Καραμάνης, ένα ο Νούσης και ένα ο Τραγουδάρα Θ. σε τριπλή ευκαιρία, που έσωνε ο Νούτσος σουτ των Νούση και Καραμάνη. Επίσης τετ-α-τετ του Νούση και σουτ του Τραγουδάρα Θ. στο «γάμα» τα απέκρουσε ο Νούτσος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια ευκαιρία με ψηλοκρεμαστό σουτ του Αργύρη Α., αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Σκανδάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου