Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Έφεραν τα πάνω - κάτω οι Χουλιαράδες, 2-4 μέσα στο Νησί!!






Ματσάρα και σούπερ ανατροπή στο γήπεδο Νήσου, όπου ο τοπικός Αετός φιλοξένησε τους Χουλιαράδες και ηττήθηκε με σκορ 2-4!

Μόλις στο 10ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή για τους Νησιώτες με κεφαλιά του Κασίμη, μετά από σέντρα του Γκόντζου, πέρασε άουτ. Στο 34΄ ο Κοντογιάννης με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0.

Στις αρχές της επανάληψης ο Πρέντζας κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτελεί  εύστοχα ο Μπίλης για να κάνει το 2-0. Οι Χουλιαράδες δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη και έφεραν τα πάνω – κάτω στο ματς. Αρχικά στο 53΄ο Δάσκάλος Ι. σέντραρε, ο Τάτσης Γ. βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και μείωσε σε 2-1. Το Νησί απαντά με σουτ του Πρέντζα που περνάει για λίγο άουτ και στο 60΄ με πολύ ωραίο σουτ του Τότσικα, αλλά εξίσου πολύ ωραία και η επέμβαση του νεαρού Νάκου με το ένα χέρι. Στην αμέσως επόμενη φάση κεφαλιά του Κακαράντζα, έπειτα από σέντρα του Τσακμάκη, για την ισοφάριση σε 2-2. Δυο λεπτά μετά σουτ του Τάτση Γ. εκτός περιοχής, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Τσαμητρόπουλου και οι Χουλιαράδες παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με 2-3. Στο 66΄ ατομική ενέργεια του Λώλη από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε για το 2-4. Στο 87΄ ένα σουτ του Στογιάννη, που πέρασε λίγο άουτ, ήταν η τελευταία φάση του ματς.


Νησί: Τσαμητρόπουλος, Γκόντζος, Τσιλίκης, Κοτσίνας, Αθανασίου (68΄Στασινός), Κασίμης, Τότσικας, Στογιάννης, Κοντόγιαννης, Μπίλης (68΄Τζιμογιάννης), Πρέντζας (71΄ Πολύζος-86' λ.τρ. Λούντζης).

Χουλιαράδες: Νάκος, Τσακμάκης, Κρανάς, Μιχάλης, Πρέμος, Τζιάλλας, Γεράσης (85΄Κούτλας), Τάτσης Γ. (80΄ Μιχαηλίδης), Λώλης (85΄Τάτσης Α.), Δάσκαλος, Γρίβας (60΄Κακαράντζας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου