Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

"Τρίποντο" στο 97΄ για το Μέτσοβο, 2-1 την Αγία Μαρίνα!!!





Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, στο γήπεδο Μετσόβου, η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Αγία Μαρίνα και πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις (στο 97΄ συγκεκριμένα) με σκορ 2-1!

Εξέλιξη ακατάλληλη για καρδιακούς στο φινάλε τους ματς, με δυο γκολ στις καθυστερήσεις. Το σκορ βέβαια άνοιξε πολύ νωρίς, μόλις στο 9ο λεπτό με τον Παλαιοπάνο να κερδίζει τις κόντρες εντός περιοχής και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με σουτ των Πασχάλη και Γιαννέτα, που όμως εν βρήκαν στόχο. Στη συνέχεια ένα πολύ καλό σουτ του Τσιόστα Χ. εκτός περιοχής, αποκρούει με δυσκολία ο Κοτικας.

Στις αρχές της επανάληψης το Μέτσοβο χάνει διπλή ευκαιρία, όταν ο Τσουλιάης Κ. κάνει τη σέντρα σουτ από δεξιά, η μπάλα χτυπάει στη συμβολή των δοκών, στην επαναφορά πλασέ του Γοδέβενου, με το πόδι αποκρούει ο Κοτίκας. Στο 61΄ ο Λαγκαβάνης πιάνει ωραίο σουτ, αποκρούει ο Μαργώμενος, στην επαναφορά σουτ του Ιορδανίδη, αποκρούει ο Τσουλιάης Ι.. Στο 77΄ φάουλ του Πασχάλη, αλλά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μαργώμενος. Στο 90΄ ο Παππάς χάνει κι αυτός ευκαιρία από κοντά για την Αγία Μαρίνα, αλλά τον προλαβαίνει ο Μαργώμενος. Στο 95΄ οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πέναλτι (που αμφισβητήθηκε εντόνως από τους γηπεδούχους) σε ανατροπή του Τσίκα από τον Τσουλιάη Ι.. Το εκτελεί ο ίδιος ο παθών και ισοφαρίζει σε 1-1. Οι Μετσοβίτες, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με πολύ ωραίο σουτ του Κέντρου από το ύψος της περιοχής, που έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Κοτίκα, έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Μέτσοβο: Μαργωμένος, Τσουλιάης Κ., Τσιόσςτας Χ. (64΄ Γιοβανόπουλος), Τσουλιάης Ι., Κέντρος, Γοδέβενος, Σταχούλης (90΄ Γεωργίου), Σιούτας (70΄ Τρίτος), Παλαιοπάνος, Τσουλιάης Θ., Τσιόστας Κ.

Αγία Μαρίνα: Κοτίκας, Σερέτης (67΄ Κυριακίδης), Πασχάλης, Λαγκαβάνης, Λικάι, Σοκορέλης, Γεωλδάσης, Ιορδανίδης, Τσίκας, Γιαννέτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου