Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Πρόκριση με νίκη και στη Βέροια για τον Π.Α.Σ.!!!





Νίκη – πρόκριση και μέσα στην Βέροια για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, με σκορ 1-2, στον επαναληπτικό του 1-0 των Ζωσιμάδων!

Παρά τα δυο γκολ που είχε το 1ο ημίχρονο, δεν υπήρχαν άλλες αξιόλογες ευκαιρίες, αν εξαιρέσουμε ένα τετ-α-τετ του Λέο στο 6ο λεπτό, που πέρασε άουτ. Ο Π.Α.Σ. στο 37΄ άνοιξε το σκορ, όταν ο Οικονομόπουλος μετά από ωραία ενέργεια και πάσα ανάμεσα από δυο αντιπάλους του, βρίσκει στο Παμλίδη, ο τελευταίος σουτάρει εκτός η περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό των γηπεδούχων, αλλάζει ελαφρώς πορεία και γίνεται το 0-1. Άμεση η απάντηση της Βέροιας, που στο 41΄ ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Σιμόνι κλέβει από αριστερά, πασάρει στον Μεληκιώτη κι αυτός με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ την κίνηση στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία.

Δυναμικά μπήκε ο Π.Α.Σ. στην επανάληψη και στο 49΄ διαγώνιο σουτ του Νάουμετς από αριστερά και μέσα στην περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Στο 59΄ διπλή ευκαιρία για τη Βέροια με τους Σκαθαρούδη και Σιμόνι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Απάντησε ο Π.Α.Σ. στο 65΄με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Παμλίδη από δεξιά, πολύ καλή όμως και η επέμβαση του Τσιμοπουλου, που πετάει τη μπάλα κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του ματς ο Π.Α.Σ. πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για να φύγει νικητής από την πρωτεύουσα της Ημαθίας. Ο Παμλίδης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι. Ο προπονητής κ. Γιαννίκης δίνει εντολή να το εκτελέσει ο Πήλιος, που δεν αστοχεί για το τελικό 1-2.


ΒΕΡΟΙΑ : Τσιμόπουλος, Ζούρκος Α., Στάμου (Μουρατίδης 23΄), Μανιώτης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Ταίρης, Μεληκιώτης (Πέντα 54΄), Χαντζάρας (Πασάς 73΄), Σκαθαρούδης, Σιμόνι

Π.Α.Σ. : Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Πήλιος, Λιάσος, Πίτου Γκαρσία (Σιόντης 70΄), Νάουμετς (Ράντοβατς 77΄), Παμλίδης, Λέο, Ξύδας (Λώλης 89΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου