Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ο Πέτρος Σιούλης στο "τιμόνι" του Α.Ο. Κοσμηράς!!!




Νέο προπονητή έχει από σήμερα η ομάδα του Α.Ο. Κοσμηράς, μετά τη λήξη συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα.

Τα ηνία των νεοφώτιστων «πρασίνων» στην Α΄ Ερασιτεχνική αναλαμβάνει ο Πέτρος Σιούλης, που έχει και καταγωγή από το χωριό της Κοσμηράς και είναι απόφοιτος σχόλης UEFA B.

Προπονητής ακαδημιών πλέον στον Απόλλων Ιωαννίνων, με επιτυχημένη χρονιά πέρυσι στο «τιμόνι» του Π.Α.Ο. Πεντέλης, αφού στο ντεμπούτο του προπονητικά κατάφερε και ανέβασε κατηγορία τις «αρκούδες» και με ένα σύντομο πέρασμα από τους Κραψήτες – Καππαδόκες φέτος.

Πρώτη φορά αναλαμβάνει ομάδα Α΄ Ερασιτεχνικής και είναι ο νεότερος προπονητής στη κατηγορία αυτή τη στιγμή. Όλοι ευελπιστούν να έρθει η ανάκαμψη, μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα του Α.Ο. Κοσμηράς. 


Το Ioannina Arena βρέθηκε στη πρώτη προπόνηση της ομάδας με τον νέο τεχνικό, στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ., όπου έκανε και τις παρακάτω δηλώσεις :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπηρετήσω την ομάδα του χωριού μου και από αυτό το πόστο στην πρώτη της σεζόν στην Α' κατηγορία. Σημείο κλειδί στην απόφασή μου ήταν ο Γιάννης Μωραΐτης, που γνωρίζει καλύτερα από όλους τα αποδυτήρια και την ομάδα της Κοσμηράς τα τελευταία χρόνια, καθώς και το προφίλ της διοίκησης που τον πλαισιώνει! Νιώθω αισιοδοξία για την παραμονή στην κατηγορία. Δύναμη της Κοσμηράς είναι ο κόσμος της και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο ποιοτικό ρόστερ που διαθέτουμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου