Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση - απάντηση από τα Γιάννενα W.F.C.!!!


Σε ανακοίνωση της Γλυφάδας απάντησε ο Κωνσταντίνος Παύλου.



Η γηπεδούχος ομάδα αναφέρθηκε με υποτιμητικό τόνο για τα Γιάννενα WFC.

Η ανακοίνωση της Γλυφάδας:

Για τρίτη αγωνιστική μακριά από τη νίκη έμεινε η ομάδα μας παραχωρώντας ανέλπιστη ισοπαλία στα Γιάννενα. Σε ένα ματς μαγική εικόνα κατόρθωσε να δώσει την ισοπαλία στην αντίπαλη ομάδα στη μοναδική ευκαιρία που είχε σε όλο το ματς . Τα Γιάννενα κόντρα στη ροη του παιχνιδιού στο 93 σε χτύπημα φάουλ μετά από λάθος ισοφάρισαν το ματς. Ωστώτε απλά παρακολουθούσαν τη Γλυφάδα να χάνει ευκαιρίες να έχει τρία δοκάρια και να πετυχαίνει ένα γκολ στο 14' με τη Ντζάνη και την τερματοφύλακα τους να έχει πραγματοποιήσει πολλές σωτήριες επεμβάσεις. Δυστυχώς χάθηκαν άλλοι δύο πολύτιμοι βαθμοί και από δω και πέρα κάθε ματς είναι τελικός.


Η απάντηση του Κωνσταντίνου Παύλου:

Χθες η ομάδα μας αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου γυναικών Α. Εθνικής Κατηγορίας, εκτός έδρας στη Γλυφάδα με την αντίστοιχη ομάδα. ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ 1-1.

Το κορίτσια μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και επέστρεψαν στα Γιάννενα με το βαθμό της ισοπαλίας .

Δεν έχω σχολιάσει ποτέ αγωνιστικά κανέναν αγώνα μας. Ούτε τώρα θα το κάνω. Με ΛΥΠΕΙ όμως αφάνταστα η ανακοίνωση της ομάδας της Γλυφάδας μετά τον αγώνα.

Η ομάδα μας πάρα τις ελλείψεις λόγω τραυματισμών, (με συγχωρείτε που το αναφέρω), έδωσε ένα υπέροχο αγώνα!! . Με πάθος, δύναμη, αγωνιστικότητα και κυρίως σεβασμό στις αντίπαλες παίκτριες.

Ουδέποτε απαξιώσαμε αντίπαλο, ουδέποτε υποτιμήσαμε ομάδα. Στα 4 χρόνια από συγκροτήσεως η ομάδα μας κατάφερε πολλά, θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για τα καλύτερα. Για την ομάδα μας, για τους Φιλάθλους μας, για τα αγαπημένα μας ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!!!

Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Γλυφάδας για την άριστη φιλοξενία. Ευχαριστούμε τους Φιλάθλους της Γλυφάδας για τα καλά τους λόγια στην ομάδα μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Γλυφάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου