Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Πήρε το ντέρμπι με Μαργιόλα το Σταυράκι, 0-1 μέσα στο Ροδοτόπι!!!




Δεύτερο σερί χαμένο ντέρμπι για το Ροδοτόπι, που ηττήθηκε αυτή τη φορά στην έδρα του από το Σταυράκι με 0-1!

Οι «πράσινοι» την προηγούμενη αγωνιστική είχαν γνωρίσει και πάλι την ήττα από τη Ζωοδόχο, εκτός έδρας, με σκορ 2-0 και έχουν υποχωρήσει στη 3η θέση με 34 βαθμούς. Έναν παραπάνω και 2ο είναι το Σταυράκι, που επανήλθε στις νίκες και μάλιστα σε ντέρμπι, μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Πεντέλη και Κάστρο.

Το ματ δεν ειχε πολλές κλασικές ευκαιρίες και ξεκίνησε με ένα σουτ του Αργύρη Α. μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά απέκρουσε ο Παπαπέτρου. Στο 12΄ και στο 22΄ ο Σακκάς επιχειρεί σουτ, το ένα περνάει λίγο άουτ και το άλλο κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. Στο 45΄ σέντρα του Αργύρη, κεφαλιά του Λούζη, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 20΄οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ανατροπή στον Νίτα εντός περιοχής και δέκα λεπτά μετά φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι για χέρι του Τρομπούκη εντός περιοχής.

Στις αρχές της επανάληψη το Ροδοτόπι απειλεί πρώτο με σουτ του Κοσμά, μετά από ασίστ του Οικονόμου, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 69΄, όμως έρχεται το γκολ για το Σταυράκι, όταν ο Βήχας σεντράρει, ο Μαργιόλας πιάνει τη κεφαλιά και κάνει το 0-1. Στο 72΄ ο Λούζης σουτάρει, λίγο έξω η μπάλα. Στο 85΄ τετ-α-τετ του Γκεσούλη, αποκρούει ο Νούτσος και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης χάνει κι άλλη πολύ καλή ευκαιρία να τελειώσει το ματς.


ΡΟΔΟΤΟΠΙ : Νούτσος, : Τρομπούκης (Λεοντίου 71΄), Νούσιας (Οικονόμου 46΄), Ρόγκας, Πάικας, Αργύρης Π., Κοσμάς (Ταμπούρας 81΄), Νίτα, Αργύρης Α., Λούζης, Παπαιώαννου (Λούτζης 62΄)

ΣΤΑΥΡΑΚΙ : Παπαπέτρου, Νασιούλας (Σοφίας 46΄), Βήχας (Καλογιάννης 90΄), Πατσιάς, Ζάγκας (Φώτος 46΄), Πράσσος, Απρίλης, Σακκάς, Γκεσούλης, Μαργιόλας, Μιχαήλ (Τούσης 63΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου