Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

"Διπλό" για play off οι Λογγάδες, 1-2 τον Βοτανικό!!!





Σπουδαίο «διπλό» πήρε ο Τιτάνας Λογγάδων επί του πρωτοπόρου Ολυμπιακού Βοτανικού με σκορ 1-2 στο γήπεδο Λιμνοπούλας!
Οι «πράσινοι» έφτασαν έτσι τους 30 βαθμούς και μπήκαν στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στους αγώνες play off ανόδου. Από την άλλη ήταν η δεύτερη μόλις ήττα των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα και αυτή εντός έδρας (η άλλη ήταν από το Δροσοχώρι).

Στο 9ο λεπτό ο Χαμπίπης εκμεταλλευόμενος κακή απομάκρυνση του Λάμπρη τον «κρεμάει» και κάνει το 1-0 γι το Βοτανικό. Στη συνέχεια ο Μπαρέκος από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 18΄ ο Παζαρτζής δοκιμάζει ένα σουτ και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ, αλλά λίγο μετά είναι πιο εύστοχος και με ωραία κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Γκουρμπάτση, ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 31΄ κάθετη πάσα ου Νεοφώτιστου, μόνος του με τον τερματοφύλακα Νικολαίδη ο Παζαρτζής, αλλά δεν μπορεί να τον νικήσει. Στην αντεπίθεση ο Χαμπίπης σεντράρει, κεφαλιά του Ναβρουζογλου, λίγο άουτ η μπάλα. Τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα ένα σουτ του Τσόκρη, που κατέληξε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με γκολ στην επανάληψη και στο 52΄ο  Γκουρμπάτσης σούταρε από δεξιά, ο Νικολαίδης δεν έδιωξε σωστά και έγινε το 1-2. Οι ερυθρόλευκοι ήταν λογικό στη συνέχεια να πιέσουν, αλλά δεν κατάφεραν κάτι. Στο 61΄ ο Στράτης πάσαρε από δεξιά και β΄ρηκε τον Ρομποτή, που από κοντά αστόχησε. Και ας μην έφταναν όλα αυτά στο 83' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 ποδοσφαίριστες εξαιτίας της αποβολής του Θάνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. (Λίγο νωρίτερα αξίζει να αναφερθεί ο σοβαρός τραυματισμός του Βασάκου που υπέστη εξάρθρωση ώμου.) Στο 88΄ ο Παζαρτζής σπαταλάει μια ευκαιρία να τελειώσει το ματς, απέναντι στον Νικολαίδη. Στο 93΄ ο Κούρης έχασε κι αυτός με τη σειρά του σημαντική ευκαιρία για τους Λογγάδες, αφού με σουτ έστειλε τη μπάλα στο αρστερό κάθετο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να αφιερώσουν τη σημερινή νίκη στον ποδοσφαιριστή Κώστα Βασάκο, που τραυματίστηκε στο ματς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: Νικολαίδης, Στρατής(62' Λιπιώτης), Τσόκρης, Θάνος, Μπαρέκος(75' Λαλάϊ), Καρυπιάδης(42' Διαμάντης), Ρομποτής, Ραγιάς , Λάππας(52' Καλούδης), Ναβρούζογλου, Χαμπίμπης

ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ: Λάμπρης, Βασάκος(75' Κουρής), Δραγάτης, Κορδοπάτης,Παναγιώτου, Τσίλης, Γκουρμπάτσης, Νεοφώτιστος(86' Κοκκινόπουλος), Παζαρτζής, Μπενέκος(89' Καραλής), Ισμαήλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου