Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Μοιρασιά σε όλα για Ελεούσα και Κρύα στο τελικό 2-2!!!




Μοιρασιά στο γήπεδο Βουνοπλαγιάς για τη Θύελλα Ελεούσας και τον Π.Α.Ο. Κρύας με τελικό σκορ 2-2!

Ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες, αφού παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία και σίγουρα θα ήθελαν το «τρίποντο». Η Ελεούσα έφτασε τους  15 βαθμούς μαζί με Πέραμα και Κοσμηρά, ενώ η Κρύα τους 11.

Το ματς είχε και τραυματισμό, μόλις στο 10ο  λεπτό, όταν ο Πεπόνης Θ. έπεσε άτσαλα με την πλάτη στο έδαφος και χτύπησε άσχημα στον ώμο. Ευτυχώς αποφθέχθηκαν τα χειρότερα, αλλά αναγκάστηκε να βγει αλλαγή.

Μοιρασμένο το ματς σχεδόν σε όλα, σε βαθμούς, γκολ ευκαιρίες και ημίχρονα (το 1ο για την Ελεούσα, το 2ο για την Κρύα).

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν και γκολ, όταν ο Τσακανίκας επιχείρησε ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ  από μακριά και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μπαλαούρα για το 1-0. Ενώ 9 λεπτά αργότερα ο Πασχάλης έκανε ατομική ενέργεια από αριστερά, πάσαρε, η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στον Βελτσίστα, που με κοντινό σουτ έκανε το 2-0.

Παρά τα δυο γκολ, το ματς δεν είχε άλλες αξιόλογες φάσεις μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Αν εξαιρέσουμε ένα μακρινό φάουλ του Λαδιά, αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο Χατζηπαρασκευαίδης. Στο 45΄ όμως, ο Μπαμπούλιας Α. που μπαίνει από δεξιά μέσα την περιοχή, ανατρέπεται από τον Τζουρμανά. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Μάντζος και μειώνει σε 2-1.


Στην επανάληψη η Κρύα μπήκε πολύ πιο ορεξάτη και απειλεί πρώτη φορά στο 51΄με κεφαλιά του Μάντζαρη, έπειτα από κόρνερ του Μάντζου, που πέρασε λίγο άουτ. Στο 63΄ ο Μάντζος σεντράρει από αριστερά, ο Μάντζαρης προσπαθεί να πιάσει ένα ανάποδο ψαλίδι χωρίς επιτυχία, η μπάλα δεξιά στον Μπαμπούλια Α., πλασέ του τελευταίο λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 66΄ καρποφορεί η πίεση της Κρύας, όταν ο Μάντζος βγάζει σέντρα – διαβήτη από αριστερά, κεφαλιά του Μπαμπούλια Α. στο δεύτερο δοκάρι, στην κλειστή γωνία του Χατζηπαρασκευαίδη η μπάλα για το 2-2.

Στο 71΄ η Ελεούσα δημιουργεί την πρώτη ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο, όταν ο Τσακανίκας εκτελεί συρτά φάουλ από δεξιά, σουτ στη κίνηση του Πασχάλη από το ύψος της περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Δυο λεπτά απαντά η Κρύα, με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάντζου, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Στο 79΄ασίστ του Μάντζαρη από δεξιά, μόνος του μέσα στην περιοχή ο Μάντζος, πλασάρει άουτ.

Στις καθυστερήσεις του ματς και οι δυο ομάδες είχαν τρομερέςς ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε καμία. Αρχικά στο 91΄, ο Τσακανίκας εκτελεί κόρνερ από δεξιά, τακουνάκι σαν πάσα του Πασχάλη, η μπάλα στον αέρα, κεφαλιά του Μαμακή στο δεύτερο δοκάρι και με το ένα χέρι αποκρούει ο Μπαλαούρας.

Στο 93΄ ήρθε η ώρα της Κρύας να τα βάλει με την τύχη της, όταν ο Μάντζος εκτέλεσε φάουλ λίγο μπροστά από το κέντρο και δεξιά, κεφαλιά του Μπαμπούλια Α. εντός περιοχής και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος η μπάλα. Ο επόπτης Θανασιάς δείχνει παίζεται, πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή της εστίας.


ΕΛΕΟΥΣΑ : Χατζηπαρασκευαίδης, Τσίντας (Μαμακής 59΄), Κωστούλας (Μανούρης 87΄), Οικονόμου, Τζουρμανάς, Τσακανίκας, Πεπόνης Ι., Πεπόνης Θ. (Μπανδέλης 10΄), Βελτσίστας, Πασχάλης, Τζιάλλας (Κυπριανός 46΄)

ΚΡΥΑ : Μπαλαούρας, Λατίφι, Μπαμπούλιας Α., Καραγεώργος, Λαδιάς, Τζώρτζης, Κουκοδήμος, Οικονόμου (Δημητρίου 46΄), Μπαμπούλιας Α., Μάντζος, Μάνζαρης (Τζούμας 80΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου