Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Οδηγεί την κούρσα η Δαφνούλα, 0-2 μέσα στο Ανήλιο!!!





Πέρασε κι από τη δύσκολη έδρα του Ανηλίου η ομάδα της Δαφνούλας, με σκορ 0-2, και οδηγεί την κούρσα του Β Ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής!

Οι «μπλε» προηγήθηκαν με δυο τέρματα στο 1ο ημίχρονο και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, απέναντι σε μια Ρόνα που είχε πάρα πολλές απουσίες στο ρόστερ της.

Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν μόλις ένα τέταρτο ώστε να πάρουν προβάδισμα ασφαλείας και να το διατηρήσουν μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης. Στο 9ο λεπτό λοιπόν ο Κατσαμπίρης βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και αφού πέρασε και τον Παίλα έγραψε σε κενή εστία το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Οικονόμου έκανε με πλασέ δύο τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του. Το σκορ αυτό δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του ματς και η Δαφνούλα σημείωσε την όγδοη νίκης της σε εννιά αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Από πλευράς ευκαιριών για τους νικητές ο Ιωάννου βγήκε σε φάση τετ α τετ αλλά το πλασέ που επιχείρησε αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα τον έβγαλα αμυντικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κυρίως με κάποια σουτ των Οικονόμου, Ζιάρκα και Κατσαμπίρη. Από την άλλη πλευρά η Ρόνα απείλησε με κάποια σουτ του Παίλα Γ. και του Βαρσάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου