Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Επανήλθε στις νίκες το Δροσοχώρι, 3-1 τους Ραφταναίους!!!





Επέστρεψε στις νίκες ο Παντελεήμων Δροσοχωρίου, μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, επικρατώντας στην έδρα του των Ραφταναίων με σκορ 3-1!

Οι γηπεδούχοι έφτασαν έτσι τους 33 βαθμούς, συγκατοικούν στη 2η θέση με το Ασβεστοχώρι και μείωσαν και αυτοί τη διαφορά από τον πρώτο Βοτανικό στους 5 πόντους. Οι Ραφταναίοι παρέμειναν στους 20 βαθμούς και ηττήθηκαν μετά από δυο σερί «τρίποντα» και μια ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολιού και κεφαλιά του Κοκκιάδη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν και ο σκόρερ του δεύτερο τέρματος με εκπληκτική ατομική ενέργεια περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του. Οι ομάδα των Ραφταναίων κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζούμπα από τον Θεοχάρη. Εύστοχη η εκτέλεση από τον Καραγκούνη ξαναμπήκε στο ματς αλλά ήρθε ο Αμρο στο τέλος του αγώνα με πλασέ να γράψει το τελικό 3-1 που έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Δροσοχωρίου.

Οι γηπεδούχοι εκτός τις φάσεις των γκολ είχαν κάποιες καλές στιγμές με προσπάθειες των Τσιφτση, Μελιγγιώτη και Κολιό ενώ οι Ραφταναίοι απειλήσαν με κάποια σουτ των Καραγκούνη, Γούλα και Κώστα Χ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου