Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

"Κόκκινη" η κορυφή στο τέλος το 1ου Γύρου, Κράψη - Κατσικά : 1-3!!!





Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε η Θύελλα Κατσικάς, αφού το τέλος του 1ου Γύρου την βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α΄ Ερασιτεχνική, μιας και επικράτησε σήμερα με 1-3 της Κράψης στο γήπεδο Λιμνοπούλας!

Με φόρα από τη νίκη στο ντέρμπι με την Καστρίτσα, οι «κόκκινοι» δεν σταμάτησαν ούτε στη Λιμνοπούλα, ενώ ήταν η κυρίαρχη ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.


Μόλις στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι χάνουν ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ του Νάκου, βγάζει σε κόρνερ όμως ο Σταυρόπουλος. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν για οφσάιντ, αλλά η μπάλα πιθανόν βρήκε σε αμυντικό της Κράψης πιο πριν.

Στο 10΄ οι Κατσικιώτες ανοίγουν το σκορ με μια πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Γούλα, που πέρασε τη μπάλα πάνω από το τοίχος των αντιπάλων. Έξι λεπτά μετά πήγαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Κωνσταντινίδης από δεξιά έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σταυρόπουλος.

Πέρασε αρκετή ώρα για να έχουμε κάποια άλλη ευκαιρία, όταν στο 38΄ Γούλας εκτελεί κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά του Λισγάρα μέσα από την περιοχή, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι ορεξάτοι, οπότε στο 52΄ ο Κωνσταντινίδης κλέβει τη μπάλα στο κέντρο, βγάζει κάθετη στον Νάκο, που από πλάγια δεξιά πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο επόμενο λεπτό αντεπίθεση για την Κράψη, τετ-α-τετ ο Σταμούλης, βγάζει σε κόρνερ ο Διαμάντης.

Στη συνέχεια η Κατσικά σημείωσε δυο τέρματα μέσα σε 5 λεπτά και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς. Στο 60΄ ο Γούλας, που ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα, έκανε την ατομική ενέργεια από  αριστερά, πάσαρε στον Νάνο, οποίος από κοντά πλάσαρε για το 0-2. Στο 65΄ ο Νάκος βρίσκεται πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή, πιάνει ωραίο σουτ, στην απέναντι γωνία η μπάλα για το 0-3.

Στο 69΄ ασίστ του Γούλα από αριστερά, προβολή του Κωνσταντινίδη από κοντά, λίγο έξω η μπάλα. Στο 78΄ σέντρα του Γιωτάκη από αριστερά, σουτ του Γιαννάκη από δεξιά, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 83΄και ο Βλάχος επιχειρεί πλασέ από δεξιά, πάλι ελάχιστα άουτ η μπάλα.

Δυο λεπτά μετά έρχεται η μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους, όταν ο Ζαμπέτα που μόλις είχε μπει αλλαγή έβγαλε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Σταμούλη, αυτός σε πρώτο χρόνο δεν μπορεί να νικήσει σε φάση τετ-α-τετ τον Διαμάντη, αλλά στην επαναφορά και παρότι είναι πεσμένος στο έδαφος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυ για το 1-3.

Στο φινάλε δυο ακόμα καλές ευκαιρίες για την Κράψη, που άργησε αρκετά να «ξυπνήσει» και να μπει στο ματς. Στο 88΄ ο Σταμούλης σεντράρει από δεξιά, κεφαλιά του Κατσούδα στο δεύτερο δοκάρι, αποκρούει ο Διαμάντης και στη συνέχει διώχνει σε κόρνερ η άμυνα της Κατσικάς. Στο 89΄εκτελείται το κόρνερ, σουτ του Ζήση από το ύψος της περιοχής, αποκρούει ξανά ο Διαμάντης και κρατάει το τελικό 1-3.


ΚΡΑΨΗ : Σταυρόπουλος, Καρασάς, Μάρκο (Κατσούδας 46΄), Φαρμάκκης, Μάρκος, Σήτος (Καρατζιάς 46΄), Ζήσης, Κολιός, Σταμούλης, Τσομπάι (Αλεξίου 70΄), Βύζας (Ζαμπέτας 75΄)

ΚΑΤΣΙΚΑ : Διαμάντης, Αντωνίου (Παππάς 81΄), Λισγάρας, Βαρτζιώτης, Κωνσταντίνιδης, Τάτσης, Γούλας (Βλάχος 79΄), Νάνος, Γιωτάκης (Μαρούλης 81΄), Νάκος (Γιαννάκης 66΄), Ασωνίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου