Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Ολική ανατροπή για το Πέραμα, 3-2 την Ελεούσα!!!




Ολική ανατροπή στο Πέραμα, από την τοπική Προοδευτική, που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από ημίχρονο, κατάφερε και πήρε το ματς με σκορ 3-2 απέναντι στη γειτονική Θύελλα Ελεούσας!

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, αλλά έδειξαν πως πείσμωσαν μετά την ένσταση που έγινε εναντίον τους. Αντίθετα οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν μετ΄από δυο σερί «τρίποντα».

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Βελτσίστας έβγαλε κάθετη πάσα στον Μπανδέλη κι αυτός πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 12΄ ο Πεπόνης Θ. έκανε την κάθετη από δεξιά, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Πασχάλη που πλάσαρε για το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Στάθη, στο 22΄και στο 27, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Στο 37΄ ο Βελτσίστας πασάρει στον Πασχάλη, πλασέ του δεύτερου, αποκρούει σωτήρια ο Ελευθεριάδης.

Οι Ελεούσα μπήκε με ευκαιρία και στην επανάληψη, όταν στο 47΄κεφαλιά του Τζουρμάνα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 55΄ διπλή χαμένη ευκαιρία για το Πέραμα με Ντοντοβέτσι και Διαμάντη. Στο 60΄ ο Διαμάντης έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε έφτασε στον Ντοντοβέτσι που με πλασέ από κοντά έκανε το 1-2. Στο 63΄ φάση διαρκείας στα καρέ της Ελεούσας και ο Στάθης με ωραίο πλασέ ισοφαρίζει σε 2-2. Σο 82΄αντεπίθεση για το Πέραμα,  Διαμάντης πασάρει στον Σταματόπουλο, που με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ νικάει τον Κεφάλα για το τελικό 3-2.


Πέραμα: Ελευθεριάδης, Ντόβας Γ., Μπαρούτας, Διαμάντης, Μηλίτσης, Αλμπάνης (46΄ Σίμος), Δούβλης, Παλάσκας (32΄ Σταματόπουλος), Ντοντοβέτσι (77΄ Ρίζος), Στάθης, Μπισέλας (46΄ Μανιώτης)

Ελεούσα: Κεφάλας, Τσακανίκας Β., Μαμακής, Οικονόμου, Τζουρμανας, Τσακανίκας Ι., Πεπόνης Ι., Πεπόνης Θ., Βελτσίστας, Πασχάλης, Μπανδέλης (67΄ Τσίντας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου