Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Νικών συνέχεια με τεσσάρα για τον Αγροτικό Αστέρα!!!





Με νίκη συνέχισε ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά, που επικράτησε στην έδρα του Π.Α.Ο. Κρύας με σκορ 4-1, οπότε τερματίζει στο τέλος του 1ου Γύρου στη 2η θέση της Α΄ Ερασιτεχνικής, 3 βαθμούς πίσω από τη Θύελλα Κατσικάς!

Στο 9ο λεπτό ο Αλεξίου με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 12΄ σουτ του Ηλια Μ. εκτός περιοχής για το 2-0. Στο 28΄ ασίστ του Μπαμπούλια Η. στον Μάντζο, αυτός πλάσαρε και μείωσε σε 2-1. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μπαμπούλιας Α. παραλίγο να ισοφαρίσει για την Κρύα, αλλά ο Αρχοντάκης απέκρουσε.

Στο 46΄ οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1, όταν ο Αλεξίου πάσαρε στον Φερούλη και ο δεύτερος δεν αστόχησε. Στο 50΄ αποβλήθηκε για την Κρύα ο Στόλης με απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα καθώς διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή. Στο 51΄ο Ρουμπης σε σχεδόν κενή εστία δεν μπόρεσα να σκοράρει, κάτι που έκανε όμως ο Αλεξίου στ 74΄ με μακρινό σουτ και έγραψε έτσι το τελικό 4-1.

Αγροτικός Αστέρας: αρχοντάκης, Ηλίας Α., (46΄ Κουλούρης), Ηλίας Μ., (46΄ Στραγάλης), Τάσσος, Δρόσος, Φάρμάκης, Αλεξίου, Τσουμάνης, Φερούλης (66΄ Τασιούλας), Ηλίας Μ., Ρούμπής (52΄ Ζότα)

Κρύα: Μπαλαούρας, Λατίφι, Στόλης, Μπαμπούλιας Α., Λαδιάς, Οικονόμου, Τζούμας, Κουκοδήμος, Μπαμπούλιας Α., Μάντζος, Μπαμπούλιας Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου