Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Νίκη με ανατροπή οι Χουλιαράδες, 2-1 τη μαχητική Α.Ε.Μ.!!!





Νίκη με ανατροπή για τους Χουλιαράδες στην πρεμιέρα με σκορ 2-1 επί της Α.Ε. Μικρασιατών, στον Ενωσιακό γήπεδο!

Οι φιλοξενούμενοι, αν και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, παρουσιάστηκαν αρκετά δυνατοί και ίσως δικαιούνταν κάτι από το σημερινό ματς βάση εμφάνισης και ευκαιριών. Οι Χουλιαράδες αφυπνίστηκαν στην επανάληψη, παρότι δέχτηκαν πολύ νωρίς το γκολ, αλλά κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν. Ο νέος τεχνικό της Α.Ε.Μ., Χρήστος Βαζάτης, παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα λόγω τιμωρίας που είχε από όταν ήταν στην Κόντσικα. Χρέη προπονητή εκτελούσε ο  γυμναστής Γιάννης Σαββίδης.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους Χουλιαράδες, όταν στο 27΄ ο Γεράσης σέντραρε από δεξιά, ο Κακαράντζας δεν μπόρεσε για λίγο να προλάβει τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όπου έδιωξε μακριά ο Ναυρόζογλου.

Η Α.Ε.Μ. στη συνέχεια που στο 1ο ημίχρονο πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Στο 28΄ ο Κολοβός πήρε τη μπάλα από αριστερά, σύγκλινε προς το κέντρο και με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

Στο 39΄ ο Μπαλαντάνης κατεβάζει ωραία τη μπάλα, που βρίσκεται στον αέρα, πιάνει το σουτ από τα ύψος της περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο επόμενο λεπτό, ωραία μπαλιά του Ντασιάκη, προβολή ου Κολοβού, λίγο άουτ η μπάλα.


Με το καλημέρα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, όταν στο 49΄ βγήκε βαθιά μπαλιά με αποδέκτη τον Κολοβό δεξιά, ο τερματοφύλακας Νάκος έκανε άστοχη έξοδο από την εστία του, ο επιθετικός της Α.Ε.Μ. τον κρέμασε από πλάγια και έγραψε το 0-1.

Από εδώ και μετά οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους και στο 52΄ προειδοποιούν με ένα καλό σουτ του Τζάλλα, που περνάει λίγο άουτ και τρία λεπτά μετά ισοφαρίζουν με ένα πολύ ωραίο σουτ του Μιχαηλιδη εκτός περιοχής, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Ζότα, η μπάλα καρφώθηκε στο παραθυράκι της εστίας του για το 1-1.

Στο 61΄ αντεπίθεση των Χουλιαράδων, ατομική ενέργεια και σουτ του Λώλη, βγάζει σε κόρνερ ο Ζότα. Στο 67΄ διαγώνιο σουτ του Τσακμάκη από δεξιά, αποκρούει ο Ζότα.

Στο 81΄ο Τάτσης Γ. βγάζει την πάσα από αριστερά, ο Κακαράντζας κάνει την προσποίηση μέσα στην περιοχή, σουτ στο «γάμα» της εστίας του Ζότα για το 2-1. Στο 86΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Αβραμίδη, λίγο πλάγια δεξιά, λίγο έξω η μπάλα.


ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Νάκος, Τσακμάκης, Κρανάς, Κακαράντζας, Μιχάλης, Τζάλλας, Γεράσης (Τάτσης Α. 74΄), Μιχαηλίδης, Γρίβας (Λώλης 51΄(Γκορτζής 90΄)), Δάσκαλος, Τάτσης Γ. (Κούτλας 82΄)

Α.Ε.Μ. : Ζότα, Μάντζιος, Πιλικίδης, Μπαλαντάνης, Ναυρόζογλου, Ανανιάδης, Αναγνωστόπουλος, Ντασιάκης, Κολοβός, Μαυρίδης (Μητρογιάννης 70΄), Αβραμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου