Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Σημαντικός βαθμός για το Πέραμα μέσα στο Μέτσοβο, στο τελικό 2-2!!!





Σημαντικό βαθμό πήρε η Προοδευτική Περάματος στο γήπεδο Μετσόβου, όπου αντιμετώπισε την τοπική ομάδα, με σκορ 2-2!

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε πως επηρεάστηκαν θετικά μετά την «ιστορία» με την ένσταση, αφού πήραν τη νίκη με ανατροπή επί της Ελεούσας την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα ένα βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό φάουλ του Στάθη από μακριά. Στο 10΄ο Τσουλιάης Θ. πιάνει ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Στο 21΄ τετ-α-τετ του Παπαρούνα με τον Μαργωμένο, με το ένα χέρι αποκρούει ο τερματοφύλακας του Μετσόβου. Στη συνέχεια μια ακόμη δυνατή εκτέλεση φάουλ του Στάθη, βγάζει με το πόδι σε κόρνερ ο Μαργωμένος. Στο 45΄ πλάγιο του Μπαρούτα, κεφαλιά του Διαμάντη, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Μαργωμένος.

Στο 56΄ της επανάληψης οι Μετσοβίτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν ο Τσουλιάης Θ. με τακουνάκι βρήκε τον Τρίτο, ο δεύτερος έκανε την προβολή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Στο 67΄ καλή κεφαλιά του Τσουλιάη Ι. από πλάγια αριστερά, μετά από φάουλ του Παλαιοπάνου, μπλοκάρει με δυσκολία ο Ελευθεριάδης. Στο 75΄ ο Γιοβανόπυλος πάσαρε από δεξιά στον Σταχούλη, πλασέ του δεύτερου μέσα από την περιοχή για να γίνει το 2-1. Στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε σουτ του Παλαιοπάνου. Στο 83΄ λάθος έξοδος του Μαργώμενου, ο Παπαρούνας τον περνάει και πλασάρει για το 2-2. Στο 86΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλη καλή στιγμή με τον Δημόπουλου από κοντά, αλλά μπλόκαρε με δυσκολία ο Μαργωμένος. Στο τέλος της αναμέτρησης ο Τσιόστας Χ. αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.


Μέτσοβο: Μαργωμένος, Τσουλιάης Κ., Τσιόστας Χ., Τσουλιάς Ι., Σιούτας , Τσιόστας Κ., Σταχούλης, Τσουλιάης Θ. (65΄ Γεωργίου), Τρίτος, Παλαιοπάνος, Γιοβανόπουλος (80΄ Σταχούλης)

Πέραμα: Ελευθεριάδης, Σταματόπουλος, Μπαρούτας, Παλάσκας, Ντόβας, Αλμπάνης (80΄ Σίμος), Δούβλης, Διαμάντης , Ντοντοβέτσι (84΄ Δημητρίου), Παπαρούνας (90΄ Ντοντοβέτσι), Στάθης (46΄ Λάππας)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου