Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Δεν άντεξε στην επανάληψη ο Π.Α.Σ. και αποκλείστηκε!!!





Το πάλεψε για ένα ημίχρονο ο Π.Α.Σ. Γιάννινα μέσα στο Ο.Α.Κ.Α., αλλά τελικά  ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-1 και αποκλείστηκε από την επόμενη Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος!

Οι κυανόλευκοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ και είχαν μεγάλο πλεονέκτημα, αφού είχαν και το υπέρ τους 1-0 από το ματς των Ζωσιμάδων, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ πρόκρισης. Οι δυο αναγκαστικές αλλαγές των αμυντικών χαφ ίσως έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Οι «πράσινοι» δικαίως διαμαρτύρονται για την ακύρωση του γκολ τους στο 34΄από τον Ινσούα, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση οφσάιντ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έπαιζαν «το κεφάλι τους» και μπήκαν αποφασισμένοι. Όπως είπαμε οι αναγκαστικές αλλαγές του Π.Α.Σ. και το γεγονός πως δέχτηκε δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά, στοίχησαν πολύ στη Γιαννιώτικη ομάδα. Ο Π.Α.Σ. δε συνήλθε και δεχόμενος ένα τρίτο τέρμα αποκλείστηκε από το θεσμό.


Στο 13ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους πράσινους, με κεφαλιά του Μακέντα, έπειτα από σέντρα του Μποζούκη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 20΄ και στο 21΄ο Παναθηναϊκός απειλεί με δυο σουτ από τους Μπουζούκη και Γιόχανσον αντίστοιχα, αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ και στις δυο περιπτώσεις. Στο 25΄ ο Π.Α.Σ. ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Παντελάκη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολοπουλου. Στο 34΄ ο Ινσούα πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά, αλλά ο βοηθός Καλύβας σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ. Τρία λεπτά μετά ο Ζαχίντ σεντράρει, κεφαλιά του Δώνη, στην πάνω πλευρά των διχτύων η μπάλα.

Δυνατά μπήκε ο Παναθηναικός στην επανάληψη, στο 50΄ ευκαιρία με τον Περέα, αλλά έδιωξε με ψαλίδι ο Σκόνδρας. Ένα λεπτό μετά κεφαλιά του Περέα από κοντά, έπειτα από κόρνερ του Ζαχίντ, φοβερή απόκρουση του Γιαννίκογλου. Στο 56΄ έρχεται η ισοφάριση για τους «πράσινους», όταν ο Ζαχίντ σέντραρε από αριστερά, κεφαλιά του Δώνη και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Δεν περνάνε δυο λεπτά και οι γηπεδούχοι παίρνουν προβάδισμα, όταν μετά από κόντρες ο Σενκέφελντ πήρε τη μπάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή σκοράρει για το 2-1. Στο 70΄ ο Μπουκουβάλας ανέτρεψε τον Γιόχανσον εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Μακέντα και κάνει το 3-1. Στο 77΄ ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς ο Κουρμπέλης αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Καρτάλη.


Π.Α.Ο. : Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Σενκέφλελντ, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάννης (Χατζηθεοδωρίδης 80’), Μπουζούκης (Περέα 46΄), Κουρμπέλης, Πούγγουρας

Π.Α.Σ. : Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Καρτάλης, Κριζμάν, Παμλίδης, Κάστρο (Νικολιάς 43΄), Σιόντης (Λιάσος 23΄), Ξύδας (Λέο 75΄), Σκόνδρας, Αποστολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου