Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ήττα από τα Γρεβενά και συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας Κ-16 για τα κορίτσια της Ανατολής!!!




Δεν τα κατάφερε η νεανική ομάδα των Ιωαννίνων απέναντι στην πολύ πιο έμπειρη και δυνατή ομάδα των Γρεβενών και γνώρισε την ήττα με 0-5.

Τα νεαρά κορίτσια του Α.Ο. Ανατολής προσπάθησαν να παίξουν γρήγορο ποδόσφαιρο με συχνό passing game. Ωστόσο η δύναμη και η εμπειρία ήταν με το μέρος των παικτριών της Δυτικής Μακεδονίας, που εκμεταλλευόμενες και το ηλικιακό πλεονέκτημα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η νεανική ομάδα των Ιωαννίνων έχει δηλώσει ήδη συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών, που για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται για νεαρές αθλήτριες κάτω των 16 ετών (Κ-16). Πρόκειται για αναπτυξιακό θεσμό της Ομοσπονδίας με σκοπό τη μεγαλύτερη συμμετοχή και ενθάρρυνση νέων αθλητριών να αθληθούν στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Α.Ο. Ανατολής, με μέσο όρο ηλικίας τα 15 έτη, και διατηρώντας ξεχωριστή ακαδημία κοριτσιών δημοτικού, δήλωσε συμμετοχή στο θεσμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Επόμενος αγώνας της Ομάδας Γυναικών του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, εκτός έδρας, απέναντι στην ομάδα του Πήγασου Χιλιόδενδρου Καστοριάς. Μιας ομάδας που ηλικιακά τουλάχιστον, είναι πιο κοντά στη νεανική ομάδα των κοριτσιών των Ιωαννίνων.


Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Χάρης Πανταζής): Καλαμπακιώτη Σοφία, Λιόλη Ναταλία (65′ Σπηλιά Αναστασία), Παΐλα Μάρθα, Πάνου Χριστίνα, Πριλίγκου Ισαβέλα, Μυλωνά Μύρινα ('65 Γκουργκούλη Κυριακή), Δασκάλου Αιμιλία, Φώτη Κατερίνα, Μπολιεράκη Ελένη, Καϊτατζή Μόνικα, Σπηλιά Αντιγόνη ('65 Χαραλαμποπούλου Φωτεινή).

Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών: Κοραβού Ε, Κωστούλη Β (46′ Μπακάλη Γ), Νικολακοπούλου Π, Αγγελίδου Α, Μπιμπίρη Ν (68′ Στεργιούλα Μ), Βουτσίδου Η (76′ Ισπογλίδου), Κωσταρέλα Γ (72′ Πατσιούρα Α), Αμαραντίδου Μ, Λισγάρα Α, Κελεμένι Χ, Φωτιάδου Α, καθώς και Λάλλου Ε και Τσιάλτα Σ.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Τσιώρης Παναγιώτης με βοηθούς τον Νικολάου Ευάγγελο και Σιάτη Κωνσταντίνο της Ε.Π.Σ. Άρτας.
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής:

Α.Ο. Ανατολής – Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών: 0-5 (2 * Κωσταρέλλα, Λισγάρα, Αμαραντίδου, Ισπογλίδου)
Α.Ο. Κέρκυρα 1996 – Πανλευκάδιος: 2-1 ()
Πήγασος Χιλιόδενδρου – Κεραυνός Θεσπρωτικού: 1-9 ()

Η βαθμολογία μετά και την 7η αγωνιστική:

Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών (33-6) 21
Κεραυνός Θεσπρωτικού (25-10) 16
Α.Ο. Ανατολής (12-19) 8
Α.Ο. Κέρκυρα (18-17) 7
Πανλευκάδιος (10-10) 7
Πήγασος Χιλιόδενδρου Καστοριάς (13-43) 1

Επόμενη η 8η αγωνιστική στον 2ο όμιλο Γυναικών στις 23-02-2020:

Πήγασος Χιλιόδενδρου Καστοριάς – Α.Ο. Ανατολής (Δημοτικό Χιλιόδενδρου, 15:00)
Πανλευκάδιος Α.Ο. – Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών: (Δημοτικό Σφακιωτών, 15:00)
Α.Ο. Κέρκυρα 1996 – Κεραυνός Θεσπρωτικού (ΕΠΣ Κέρκυρας, 15:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου