Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Νίκη ανάσα για την Κοσμηρά, 2-0 την Ελεούσα!!!





Νίκη «εξάποντο» για την Κοσμηρά, που επιστρέφει στα «τρίποντα» μετά από 3 αγωνιστικές, με σκορ 2-0 επί της Θύελλας Ελεούσας!

Οι «πράσινοι» έφτασαν έτσι τους 21 βαθμούς και μένουν πάνω από τη ζώνη των play out, σε αντίθεση με τους «κιτρινόμαυρους», που παραμένουν στους 16 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δοκάρι σε σουτ του Βελτσίστα, μετά από ασίστ του Πεπόνη. Ακολουθούν σουτ του Πεπόνη και του Τσακανίκα, όπου στο δεύτερο κάνει πολύ καλή επέμβαση ο τερματοφύλακας της Κοσμηράς. Οι γηπεδούχοι συνήλθαν στη συνέχεια και έχασαν ευκαιρία με κεφαλιά του Βραζιτούλη, μετά από κόρνερ και σε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Ζώτου, ο αντίπαλος τερματοφύλακας αποκρούει δύσκολα. Τελικά λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, ο Νιτσιάκος με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γεωργίου από δεξιά, κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη η Κοσμηρά πέτυχε και δεύτερο τέρμα, όπου κι εδραίωσε τη νίκη της. Ο Νιτσιάκος έσπασε ωραία τη μπάλα στον Ζώτο κι αυτός πλάσαρε για το 2-0. Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους είχαν και οι Ζέκιος με Μπαλανίκα. Για τους φιλοξενούμενους μια ευκαιρία είχε ο νεαρός Γκρέμος, ενώ υπήρχε και ακυρωθέν γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου