Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Νίκη χρυσάφι για την παραμονή η Ανατολή, 2-1 τον Θιναλιακό!!!





Σημαντική νίκη για την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική πέτυχε η Ανατολή με 2-1 επί του Θιναλιακού, εντός έδρας!

Η Ανατολή τώρα ισοβαθμεί με το Μεσολλόγι στους 27 βαθμούς και είναι στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό δυνατό σουτ του Εμβραιζόγλου, αποκρούει ο Μοτσοβίλα. Τρία λεπτά μετά ο Φίλιος σεντράρει, κεφαλιά – πάσα του Εμβραιζόγλου στον Τσουμάνη, ο τελευταίος με καρφωτή κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τους «Πόντιους». Στο 25΄ όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζουν με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αρμένης και είχε δοθεί για χέρι του Κλιτσινάρη εντός περιοχής. Δεν περνάνε δέκα λεπτά και η Ανατολή έχει και πάλι απάντηση, με κεφαλιά του Νάσιου, έπειτα από κόρνερ του Φίλιου, για να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και στην επανάληψη, όταν ο στο 48΄ ο Φωλίνας σεντράρει, δυνατό σουτ του Εμβραιζόγλου, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 63΄ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Νούγια, λίγο έξω η μπάλα. Στο 75΄ διαγώνιο σουτ του Μουράτοβιτς από δεξιά, αποκρούει ο Γκάρας. Στο 84΄ ο Πάκος παίρνει εξ' επαφής την κεφαλιά, η μπάλα βρίσκει την πάνω εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στις καθυστερήσεις του ματς, αντεπίθεση για την Ανατολή με τον Μαρμούτα, που σουτάρει, αλλά αποκρούει ο Μοτσοβίλα.


Α.Ο. Ανατολής (Ζώης): Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης (52' Μαλάτος) Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (79' Δήμος) Νούγιας (84' Γρηγοριάδης), Τσουμάνης, Φωλίνας (91' Κίτσος)

Θιναλιακός: Κροκίδης, Μοτσοβίλα, Χατζηδημητρίου, Κούβελος, Μπάρντι, Μπάρυ (26' Πάκος), Αρμένης, Παπαρούνας, Μπάρντι, Μουράτοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου