Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Πήρε το ντέρμπι ο Αγροτικός Αστέρας, 3-2 τους Χουλιαράδες!!!




Επιστροφή στις νίκες για τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στο Νησί, αφού επικράτησε των Χουλιαράδων με σκορ 3-2 στο γήπεδο Παρακάλαμου!

Οι δυο αντίπαλοι πριν τη σέντρα ισοβαθμούσαν στη 3η θέση με 39 βαθμούς, αλλά οι γηπεδούχοι με το «τρίποντο» αυτό παραμένουν στο κυνήγι των Καστρίτσα και Κατσικά.


Το ματς ξεκίνησε με κάποια σουτ εκατέρωθεν κι ένα από αυτά του Κακαράντζα, κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ. Στο 10ο λεπτό όμως ήρθε το 1-0, όταν ο Φαρμάκης έκανε τη μπαλιά από το κέντρο με στόχο το Φερούλη, η μπάλα τελικά στρώθηκε στον Ηλία, που με ωραίο σουτ νίκησε τον Θεμελή.

Στη συνέχεια ένα σουτ του Τσακμάκη για τους φιλοξενούμενους κι μια κεφαλιά του Φερούλη για τους γηπεδούχους πέρασαν λίγο άουτ. Μέχρι να φτάσουμε στο 29΄, όταν ο Τσουμάνης εκτέλεσε φάουλ γεμίζοντας μέσα στην αντίπαλη περιοχή, γυριστή κεφαλιά του Φερούλη για το 2-0.

Ακολουθούν κάποια σουτ, όπως των Λώλη και Κακαράντζα για τους Χουλιαράδες, που πέρασαν λίγο άουτ κι ένα του Ρούμπη για τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά απέκρουσε ο  Θεμελής. Στο 43 οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν, όταν ο Τζάλλας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα μετά από φάση διαρκείας δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα των γηπεδούχων, ο Λώλης έπιασε του σουτ, αλλά ο Αρχοντάκης βρήκε τη μπάλα, πριν αυτή καταλήξει στο κάθετο δοκάρι.


Στην επανάληψη άργησε να έρθει η πρώτη κλασσική ευκαιρία και στο 69΄ η πρώτη καλή φάση έγινε και γκολ. Γέμισμα του Τσακμάκη από την άμυνα, η μπάλα περνάει πάνω από τους αμυντικούς του Αγροτικού Αστέρα και ο Κακαράντζας σε φάση τετ-α-τετ δεν αστοχεί για το 2-1.

Στο 74΄ ο Ηλίας απαντά με ένα σουτ εκτός περιοχής, εκτινάσσεται και βγάζει σε κόρνερ ο Θεμελής. Στο επόμενο λεπτό κι ενώ εκτελείται το κόρνερ η μπάλα απομακρύνεται προσωρινά, γίνεται όμως η βαθιά μπαλιά από τον τερματοφύλακα Αρχοντάκη, ο Φερούλης πασάρει με το στήθος στον Ρούμπη, που πιάνει ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής και νικάει τον Θεμελή για το 3-1.

Στο 80΄ χαμένο τετ-α-τετ του Φερούλη, που σημαδεύει άουτ, μετά από ωραία ασίστ του Κτενά. Στο 85΄ ο Γρίβας διεκδικεί τη μπάλα μέσα στην περιοχή, μπερδεύονται οι αμυντικοί του Αγροτικού Αστέρα με τον τερματοφύλακα Αρχοντάκη και ο Λώλης σε κενή εστία μειώνει εκ νέου σε 3-2. Στη συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε ο αμυντικός των γηπεδούχων Δρόσος.


Αγροτικός Αστέρας: Αρχοντάκης, Ηλίας Μ. Χ.  (77΄ Κτενάς), Τάσσος (78΄ Αλεξίου), Τάσσος, Κλείτσας, Δρόσος (88΄Ζοτα), Φαρμάκης, Ρούμπής, Τσουμάνης, Φερούλης, Ηλίας Μ.,  Κουλούρης


Χουλιαράδες: Θεμελής, Τσακμάκης (83΄ Κούτλας), Μιχάλης, Μιχάλης, Τζάλας, Μιχαηλίδης, Πρέμος (35΄ Τάτσης Γ.  ), Δάσκαλος, Γεράσης (78΄ Τάτσης Α.), Κακαράντζας, Λώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου