Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Έχει πάρει το πάνω της η Χρυσοβίτσα, 3-2 τα Πράμαντα!!!





Από το καλό στο καλύτερο πάει η ομάδα της Χρυσοβίτσας από όταν ανέλαβε προπονητής ο κ. Κουτσολάμπρος, πετυχαίνοντας 3η νίκη σερί, 3-2 επί των Πραμάντων, φτάνοντας έτσι τους 18 βαθμούς!

Από την άλλη οι Τζουμερκιώτες αγνοούν τη νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές, έχοντας υποχωρήσει αισθητά στη βαθμολογία, κάτι που πρέπει να τους προβληματίσει.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Βασιλείου με σουτ εκτός περιοχής κι αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ασίστ Μπαλαντάνη, πλασέ του Μπούγια μέσα από την περιοχή για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μειώνουν με ωραίο συρτό φάουλ του Βασιλειάδη σε 2-1. Ο Μπούγιας σκοράρει και πάλι για τη Χρυσοβίτσα, μετά από ασθενής απόκρουση της άμυνας των Πραμάντων, για το 3-1. Το τελικό 3-2 γράφεται από τον Χήρα με σουτ εκτός περιοχής, συρτό, δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με σουτ του Αλεξίου, κεφαλιά του Μπούγια κι ένα χαμένο τετ-α-τετ ο  Σιούλης Β.. Τα Πράμαντα απείλησαν εκτός των γκολ, με φάουλ του Βασιλειάδη, που απέκρουσε πολύ ωραία ο Γκόγκος. Σουτ του Κουτσογιώργου, στη συμβολή των δοκών η μπάλα και δυο χαμένες ευκαιρίες των Χήρα και Κωνσταντινίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου