Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Σημαντικότατη νίκη της Μουσιωτίτσας, 3-2 την Ηλιόκαλη!!!





Στο γήπεδο Μουσιωτίτσας ο τοπικός Κένταυρος υποδέχτηκε την ομάδα της Ηλιόκαλης και το ματς έληξε με σκορ 3-2!

Σημαντική νίκη για τους «γαλάζιους» απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, φτάνοντας τώρα τους 14 βαθμούς, έναντι 15 των «πρασίνων».

Το σκορ άνοιξε στο 27΄ ο Ορφανός, όταν ο Δόσης Χ. σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο φορ των γηπεδούχων δεν αστόχησε. Στο 35΄ κερδισμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, το εκτελεί εύστοχα ο Νικόπουλος Δ. για το 2-0.

Δυο αναγκαστικές αλλαγές γι τον Κένταυρο στην επανάληψη και οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τους Παππά Π. και Παππά Α., στο 58΄και 60΄αντίστοιχα, με κοντινά πλασέ. Τελικά στο 85΄ ένα ακόμη κερδισμένο πέναλτι για τη Μουσιωτίτσα, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Νικόπουλος Δ. για το τελικό 3-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες με τον Ορφανό στο 0-0, ένα καλό μακρινό σουτ του Δόση Α. και ευκαιρίες με τον Νικόπουλο Δ.. Η Ηλιόκλη είχε κι αυτή ευκαιρίες με τους Μίχο, Ζυγούρη και Οικονομίδη.

Πληροφορίες και από τις δυο πλευρές αναφέρουν ότι το ματς στο δεύτερο ημίχρονο διεκόπη για λίγο, καθώς πετάχτηκε προς τον βοηθό κ. Αλεξίου καλάθι απορριμμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου