Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Φοβερή ανατροπή η Ζωοδόχος, 3-4 μέσα την Αμφιθέα!!!




Απίστευτο ματς και ανατροπή στο γήπεδο Αμφιθέας, όπου ο τοπικός Αστέρας φιλοξένησε τη Ζωοδόχο και ηττήθηκε με σκορ 3-4!

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να είναι μπροστά στο σκορ με 3-1, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη. Η Ζωοδόχος έτσι διατηρεί τη διαφορά από τους διώκτες της, βρισκόμενη στη πρώτη θέση, 6 βαθμούς μπροστά από το δεύτερο Σταυράκι, που το αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική στην έδρα της.


Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν με ωραία ενέργεια και σέντρα ο Τσολάκος βρήκε τον Σταύρου, που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Γκουγιάννου για το 0-1.

Στο 4ο λεπτό ο Ντόντη χάνει καλή ευκαιρία να κάνει το 0-2, αλλά στο 11΄ ο Κίτος μετά από λάθος της άμυνας, με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-1. Στο 16΄ η Αμφιθέα κέρδισε πέναλτι όταν ο νεαρός Κίτος ανατράπηκε από αντίπαλο του. Ο Κολόκας το εκτέλεσε βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 2-1. Στο 18΄ο Μπασιούκας έχει την ευκαιρία να μειώσει για τη Ζωοδόχο, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Στο 20΄ κι άλλο πέναλτι για την Αμφιθέα, σε χέρι του Καρβούνη. Το εκτελεί κι αυτό ο Κολόκας για να κάνει το 3-1. Η Ζωοδόχος δεν τα παράτησε και στο 30΄ χάνει ευκαιρία με τον Τσιότσικα, ενώ ένα λεπτό μετά ο Νικολάου γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από βαθιά μπαλιά, σουτάρει στην απέναντι γωνία για το 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα, ούτε στο 44΄ που ο Νικολάου σημάδεψε το δοκάρι.


Στην επανάληψη πάλι το ίδιο σκηνικό με τη Ζωοδόχο να πιέζει, αλλά να μη σκοράρει. Φτάνουμε, όμως, στο 63ο λεπτό, κόρνερ του Μπασιούκα, κεφαλιά του Σιώτα για το 3-3. Το τελικό 3-4 γράφτηκε στο 86΄, όταν ο Σταύρου έκανε την μπαλιά, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της Αμφιθέας «στρώθηκε» στον Τσολάκο και εκείνος με πλασέ δεν αστόχησε, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ.


Αμφιθέα: Γκουγιαννος, Χυδηριώτης, Τσάμης (9΄ λτρ. Ιωαννου (83΄ Γκούβας), Φάης, Καραγιάννης, Τζουμάγκας, Κίτος, Γκούμας, Κουκος (11΄ λτρ. Μηλιώτης), Κολόκας, Τζωρτζάτος

Ζωοδόχος: Λάτσης, Ανδρέου, Τσιοτσικας, Καρβούνς (23΄ Νικολάου), Παπάζης (73΄ Ζιάρας), Παργινός, Σταυρού, Ντοντης, Σιώτας, Μπασιούκας, Τσολάκος (90+ Στράτης)



                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου