Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Μοιρασιά στο φινάλε για Μέτσοβο και Χουλιαράδες!!!





Μοιρασιά στο παγωμένο Μέτσοβο μεταξύ της τοπικής ομάδας και των Χουλιαράδων, με τελικό σκορ 2-2!

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και την προσεχή Τετάρτη το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο για τον θεσμό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΗΠ..


Στο 7΄ λεπτό οι γηπεδούχοι στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού άνοιξαν το σκορ, ωραία πάσα του Παλαιοπάνου στον Σιούτα, αυτός στον Τσουλιάη Θ., που πλασάρε εντός περιοχής για το 1-0. Στο 12ο  λεπτό μια φάση με πρωταγωνιστή τον Σιούτα, αλλά η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι.

Προς το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και κάποια σουτ των Γριβα και Κακαράντζα δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ στο 44΄ πολύ καλή ευκαιρία, με τον Λώλη να πασάρει από αριστερά, πλασέ του Γεράση, σώζει ο Σιούτας προ της εστίας.


Στο 58΄ ο Λώλης βρέθηκε αφύλακτος το δεύτερο δοκάρι, μετά από κόρνερ του Δάσκαλου από αριστερά, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά. Δεν πέρασαν τέσσερα λεπτά και οι Μετοσβίτες απαντάνε, σουτ του Παλαιόπανου από το ύψος της περιοχής, εντυπωσιακή απόκρουση του Νάκου, αλλά από κοντά ο Τσουλιάης Ι. πλασάρει για το 2-1.

Ακολουθούν ευκαιρίες για τους Χουλιαράδες με τους Τσακμάκη και Κακαράντζα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 90΄, όμως, ήρθε το 2-2 με ένα πολύ περίεργο γκολ, σου του Κακαράντζα εκτός περιοχής, η μπάλα χτυπάει σε αμυντικό του Μετσόβου, στη συνέχεια στο κεφάλι του Τάτση Γ. και καταλήγει στα δίχτυα του Μαργωμένου.


Μέτσοβο: Μαργωμένος, Μπίλλιος, Γεωργίου, Τσουλιάης Ι., Κέντρος (16΄ Σταχούλης (60΄ Γιοβαννόπουλος), Τσιόστας, Τσουλιάης Κ., Σιούτας, Τρίτος, Τσουλιαης Θ., Παλαιοπάνος

Χουλιαράδες: Νάκος, Τάτσης, Κρανάς, Κακαράντζας, Μιχάλης, Τζάλλας, Γεράσης, Πρέμος (52΄ Τσακμάκης), Γρίβας (82΄ Παπαγιαννόπουλος), Δάσκαλος, Λώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου