Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Παραμένει σε τροχιά play off το Ροδοτόπι, 2-0 τον Πωγωνάτο!!!





Νίκη σε ντέρμπι μετά από καιρό για την Πασσαρώνα Ροδοτοπίου, που επικράτησε του Πωγωνάτου με 2-0 στην έδρα της!

Οι «πράσινοι» με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 40 βαθμούς και είναι μέσα στην προνομιούχο τετράδα, ενώ πραγματοποίησαν και μι πολύ καλή εμφάνιση. Από την άλλη οι Δελβινακιώτες, είχαν από μια καλή στιγμή σε κάθε ημίχρονο, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν κάτι από το ματς, παραμένοντας στους 36 πόντους.


Πρώτη καλή στιγμή στο 9΄ ένα σουτ του Οικονόμου από αριστερά, πέρασε άουτ, για να έρθει το 1-0 πέντε λεπτά μετά, όταν ο Οικονόμου αυτή τη φορά σέντραρε από αριστερά, κεφαλιά του Πάικα στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στο πλεχτό.

Ένα λεπτό μετά σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, σουτ του Μπουτοβίνα από δεξιά, περνάει λίγο άουτ και στο 20΄ μακρινό σουτ του Στεφάνου, η μπάλα σκάει και βγάζει σε κόρνερ ο Νούτσος. Στο 28΄ κάθετη του Παπαιώαννου, πλασέ του Νίτα από δεξιά, με τα πόδια απομακρύνει ο Μπαλλατζία.

Στο 30΄ έρχεται η πιο κλασσική ευκαιρία, μέχρι τότε, για τον Πωγωνάτο, όταν ο Μπουτοβίνας εκτελεί κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνεται από την περιοχή των γηπεδούχων, πλασέ του Χαρίση που γυρνάει το κορμί του ωραία, αποκρούει ο Νούτσος.

Δυο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έχουν φοβερή ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Οικονόμου σουτάρει εκτός περιοχής και αριστερά, αποκρούει ασταθώς ο Μπαλλατζία, πλασέ του Παπαιώαννου από κοντά, αποκρούει ο γκολκίπερ του Πωγωνάτου, κεφαλιά του Λούζη, διώχνει πάνω στη γραμμή ο Τσαραώσης.

Στο 34΄ τελικά έρχεται το δεύτερο τέρμα των «πράσινων», φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ασίστ του Οικονόμου από αριστερά, ο Λούζης γυρνάει ωραία το σώμα του μέσα στην περιοχή και σουτάρει για το 2-0.

Στο 45΄ τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου, πάσα του Λούζη, σουτ του Παπαιώαννου μέσα από την περιοχή, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενο ήταν αυτοί που έπρεπε να κυνηγήσουν το σκορ, αλλά έδειχναν να μην μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα απειλή για την αντίπαλη εστία.

Έτσι στο 63΄ ο Αργύρης Π. εκτελεί ένα κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά του Παίκα στο πρώτο δοκάρι, ενστικτωδώς αποκρούει στην κλειστή του γωνία ο Μπαλλατζία.

Στο 84΄ η μοναδική καλή στιγμή του Πωγωνάτου στην επανάληψη, ατομική ενέργεια και κάθετη πάσα του Μακρή, σουτ του Χαρίση μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Νούτσος. Στο επόμενο λεπτό η τελευταία φάση του ματς, όταν ο Λιάρος σεντράρει από αριστερά, ο Νίτα πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι, αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ.



ΡΟΔΟΤΟΠΙ : Νούτσος, Αργύρης Π., Γκροπάσι (Ταμπούρας 31΄), Ρόγγας, Πάικας, Τρομπούκης, Λεοντίου (Νούσιας 70΄), Νίτα, Οικονόμου (Βάσιος 80΄), Λούζης, Παπαιώαννου (Λιάρος 74΄)

ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ : Μπαλλατζία, Ζενέλης, Κόντος (Ντόνης 21΄ας,, Μήτος, Τσαραώσης, Νάτσης, Μακρής, Στεφάνου (Κώτσης 59΄), Χαρίσης, Μπουτοβίνας, Μπενέκος (Τσιλοτάι 71΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου