Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Έβρεχε γκολ στη Μηλιά, 4-7 νίκη οι Καππαδόκες!!!





Ματσάρα έγινε στο γήπεδα Μηλιάς, όπου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τους Κραψήτες Καππαδόκες, με τελικό σκορ 4-7!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε «αγγλικό» σκορ στο συγκεκριμένο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Δαδάνης Σ. έκλεψε τη μπάλα, έβγαλε κάθετη πάσα στον Μαγειρία Μ., σουτ του τελευταίου, στο «γάμα» της εστίας η μπάλα για το 1-0. Απαντάνε και ισοφαρίζουν οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Λυπόπουλου εντός περιοχής. Στη συνέχεια ο Ευθυμίου Χ. σε φάση τετ-α-τετ πλασάρει για το 1-2. Το 1-3 πετυχαίνει ο Λέτσιος από πλάγια θέση, μετά από κάθετη πάσα που πήρε. Και πάλι ο Λέτσιος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής κάνει το 1-4. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ανατρέπει τον Δαδάνη Σ. εντός περιοχής. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Μαγειρίας Α. για το 2-4.

Στην επανάληψη ο Λέτσιος σπάει ωραία τη μπάλα στον Λυπόπουλο, που πλασάρει από κοντά για το 2-5. Στη συνέχεια κάθετη πάσα του Κοκουθάκη και πάλι ο Λέτσιος πλασάρει για το 2-6. Ο Παππάς με πέναλτι γράφει το 2-7. Στη συνέχεια ανατροπή του Δάδανη Δ. μέσα στην περιοχή, το πέναλτι εκτελεί ο Δαδάνης Σ., αποκρούει ο αντίπαλο τερματοφύλακας, αλλά στην επαναφορά ο Δαδάνης Δ. σκοράρει για το 3-7. Το τελικό 4-7 γράφει ο Δαδάνης Σ. με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Δαδάνη Δ. στο 1ο ημίχρονο, αλλά και δυο φάσεις που η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ με τους Πέλλη και Παλτινιώτη, καθώς και καλά σουτ των Γκόγκου, Δάδανη Σ. και Δάδανη Δ., που απέκρουε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Λέτσιο, που εκτός από το χατ-τρικ έχασε κι άλλες ευκαιρίες, ενώ έβγαζε και ασίστ. Ευκαιρίες είχαν και οι Παππάς, Ευθυμίου Χ. και Κοκουθάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου