Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Με τον Πήγασο Χιλιόδενδρου τα κορίτσια της Ανατολής!!!




Η νεανική ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ανατολής αντιμετωπίζει τον Πήγασο Χιλιόδενδρου την ερχόμενη Κυριακή 23-02-2020, στις 15:00, στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς.

Η ομάδα της Καστοριάς αποτελείται και αυτή από αρκετές νεαρές αθλήτριες κάνοντας το ντεμπούτο της φέτος στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Για πρώτη φορά με την ομάδα των Ιωαννίνων θα συμμετάσχει και επίσημα η νεαρή Ζωή Τσαπραλή που μόλις την προηγούμενη Τετάρτη συμπλήρωσε τα 12 της έτη, ερχόμενη στην ομάδα από τις υποδομές των Αμπελοκήπων Ιωαννίνων.

Ο Χάρης Πανταζής θα έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλες τις αθλήτριες, με τη 14χρονη Ελένη Μπολιεράκη να επανέρχεται από την ίωση που την ταλαιπώρησε όλο αυτό το διάστημα, τη 17χρονη Κωνσταντίνα Τζίμα να συμμετέχει στην αποστολή έχοντας ταχεία ανάρρωση και την έμπειρη 20χρονη Δέσποινα Τόλη να επιστρέφει από τις σπουδές της στη Μυτιλήνη.

Μοναδική απούσα η 13χρονη μεσοεπιθετικός Ελπίδα Μπούρη.

Την εστία της ομάδας θα την υπερασπιστεί για ακόμη μια φορά η 13χρονη Σοφία Καλαμπακιώτη, που αν και ξεκίνησε μόλις στα μισά του πρωταθλήματος να αγωνίζεται σε αυτή τη θέση, δείχνει ήδη ενθαρρυντικά στοιχεία. Με όπλο τα φυσικά της χαρίσματα, δίνει μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Η αποστολή του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων: Αθαναϊλίδου Μαρία, Καΐτατζή Μόνικα, Καλαμπακιώτη Σοφία, Λιόλη Ναταλία, Μπολιεράκη Ελένη, Μυλωνά Μύρινα, Παΐλα Μάρθα, Πάνου Χριστίνα, Πριλίγκου Ισαβέλλα, Σπηλιά Αναστασία, Σπηλιά Αντιγόνη, Τζίμα Κωνσταντίνα, Τόλη Δέσποινα, Τσαπραλή Ζωή, Φώτη Κατερίνα, Χαραλαμποπούλου Φωτεινή, Χουλιάρα Κλειώ.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Μπαλάκας Αθανάσιος με βοηθούς τις Βράγκου Ευαγγελία και Βράγκου Αικατερίνη της ΕΠΣ Φλώρινας.

Όλες οι αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών:

Πήγασος Χιλιόδενδρου Καστοριάς – Α.Ο. Ανατολής (Δημοτικό Χιλιόδενδρου, 15:00)
Πανλευκάδιος Α.Ο. – Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών: (Δημοτικό Νυδρίου, 15:00)
Α.Ο. Κέρκυρα 1996 – Κεραυνός Θεσπρωτικού (ΕΠΣ Κέρκυρας, 15:00)
Η βαθμολογία μέχρι και την 7η αγωνιστική:

Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών (33-6) 21
Κεραυνός Θεσπρωτικού (23-10) 16
Α.Ο. Ανατολής (12-19) 8
Α.Ο. Κέρκυρα (18-17) 7
Πανλευκάδιος (10-10) 7
Πήγασος Χιλιόδενδρου Καστοριάς (13-41) 1






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου