Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Μπήκαν τετράδα με "αγγλικό" σκορ οι Λογγάδες!!!





Υπόθεση Παζαρτζή και Γκουρμπάτση η νίκη των Λογγάδων με 3-8 επί της Μηλιάς, αφού ο πρώτος πέτυχε 4 τέρματα και ο δεύτερος 3!

Η Μηλιά έπαιξε ως γηπεδούχος το γήπεδο του Epirus Sport, μιας και στη φυσική της έδρα οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν. «Αγγλικό» το σκορ με 11 τέρματα και τους Λογγάδες να μπαίνουν στην πρώτη τετράδα των play off, ξεπερνώντας τις Πηγές Λούρου.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Δάδανη Δ. να πιέζει ψηλά στον τερματοφύλακα, κλέβει τη μπάλα και πλασάρει για το 1-0. Στο 29΄ ο Γκουρμπάτσης με διαγώνιο πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 44΄ ο Παζαρτζής σουτάρει, αποκρούει ο Μαγειρίας Μ. και στην επαναφορά και πάλι ο Γκουρμπάτσης σκοράρει για το 1-2.

Στο 54΄ ο Γκουρμπάτσης πετυχαίνει χατ- τρικ και κάνει το 1-3 με διαγώνιο σουτ. Στο 55΄ η Μηλιά μειώνει εκ νέου, ο Παλτινιώτης βγάζει βαθιά μπαλιά, ο Δαδάνης Σ. πάει να κρεμάσει τον Λάμπρη, αυτός αποκρούει, αλλά στην επαναφορά και πάλι ο επιθετικός των γηπεδούχων σουτάρει για το 2-3. Στο 64΄ ο Παζαρτζής κατεβάζει ωραία τη μπάλα εντός περιοχής και πλασάρει για το 2-4. Στο 66΄ και πάλι ο Παζαρτζής σε φάση τετ-α-τετ πλασάρει εύστοχα για το 2-5. Στο 67΄ διαγώνιο σουτ του Παζαρτζή για το 2-6 και στο 68΄ο ίδιος παίκτης με πλασέ κάνει το 2-7. Στο 74΄ ο Νεοφώτιστος με διαγώνιο σουτ κάνει το 2-8. Το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 3-8, πέτυχε ο Δαδάνης Σ. με πέναλτι που κέρδισε ο Κύρκος στο 90΄.
Η Μηλιά στο 1ο ημίχρονο είχε δοκάρι σε σουτ του Μαγειρία Α. και στη συνέχεια η μπάλα πέρασε παράλληλα από τη γραμμή, ενώ ένα σουτ του Δαδάνη Σ., μετά από ωραίο κατέβασμα και πάσα του Οικονόμου, απέκρουσε με δυσκολία ο Λάμπρης. Οι Λογγάδες είχα κι άλλες ευκαιρίες με Παζαρτζή, Γκουρμπάτση και Κουρή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου