Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Τις ευκαιρίες τα Πράμαντα, τα γκολ ο Βοτανικός!!!




Άνοιξε κι άλλο την ψαλίδα ο Ολυμπιακός Βοτανικού, που επικράτησε των Πραμάντων με σκορ 3-1 στο γήπεδο Λιμνοπούλας!

Μιας και οι διώκτες του στη 2η θέση στραβοπάτησαν, πήγε στους 44 έναντι 39 των ομάδων που είναι ακριβώς από κάτω στη βαθμολογία.

Το σκορ άνοιξε ο Τσόκρης Γ. με σουτ από δύσκολη γωνία, μετά από σέντρα του Χαμπίμπη. Στο 49΄ έρχεται το 2-0 μετά από βολέ του τερματοφύλακα Νικολαίδη, η μπάλα στον Ναβρουζογλου, αυτός περνάει έναν αντίπαλο και πλασάρει εύστοχα. Στο 70΄ η Πράμαντα μείωσε σε 2-1 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βασιλειάδης. Τελικό 3-1 με ατομική ενέργεια και στο του Τσόκρη από αριστερά.

Από πλευράς ευκαιριών η Πράμαντα μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Μπούτζα, μετά από ασίστ του Βασιλειάδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας Νικολαίδης. Στη συνέχεια ο Τσάντας έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, κάθετη στον Θανάση, πλασέ του δεύτερου στο δοκάρι η μπάλα. Στην επανάληψη σέντρα του Τσάντα, κεφαλιά του Χήρα, λίγο δίπλα από το δοκάρι η μπάλα. Επίσης μια ακόμη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, από σουτ του Γκεσούλη η μπάλα κοντράρει, φτάνει στον Τσάντα, σουτ του δεύτερου, αλλά αποκρούει ο Νικολαίδης.


Οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις σε σουτ του Ναβρούζογλου μέσα από την περιοχή. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν κι από το 28΄ με 10 λόγω αποβολής του Ασπρούδη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 81΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 λόγω απευθείας κόκκινης στον Χαμπίπη, γιατί κινήθηκε απειλητικά προς αντίπαλο παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου