Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Δεν έμπαινε με τίποτα στο Μέτσοβο - Νησί!!!





Σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει πάει σε «αγγλικό σκορ» τελικά δεν σημειώθηκε ούτε ένα τέρμα μεταξύ Μετσόβου και Νησιού, στο εξ αναβολή ματς που έγινε σήμερα το βράδυ στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ.!

Οι Νησιώτες ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά κι από το Μέτσοβο δεν έλειψαν οι κλασσικές φάσεις, με τη μπάλα να σώνεται πάνω στη γραμμή από τους αντιπάλους, καθώς κι ένα δοκάρι.

Οι δυο ομάδες είναι διάφορες βαθμολογικά και αυτό ίσως βοήθησε να παιχτεί ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Μόλις στο 5ο λεπτό μια γρήγορη αντεπίθεση του Μετσόβου και σουτ του Τσιόστα από δεξιά, περνάει λίγο άουτ. Στο 13΄ ασίστ του Γκόντζου από δεξιά, σουτ του Σπανού εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα.

Στο 25΄ πολύ καλή στιγμή για το Νησί, σουτ του Κασίμη από τα όρια της περιοχής, αποκρούει ο , στη συνέχει πλασέ του Γκόντζου από δεξιά, ξανά αποκρούει ο Μαργωμένος τερματοφύλακας του Μετσόβου.

Δυο λεπτά μετά το Μέτσοβο απαντά επίσης με μεγάλη ευκαιρία, μακρινό σουτ του Τσουλιάη Θ., ο Τσαμητρόπουλος βρίσκει με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα και στη συνέχεια αυτή χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 35΄ σουτ του Τζιμογιάννη από αριστερά, βγάζει σε κόρνερ ο Μαργωμένος. Τρία λεπτά μετά παρόμοια φάση με το σουτ από τον Κοντογιάννη και πάλι σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Μετσόβου.

Στο 40΄ ο Τσιόστας σεντράρει από δεξιά, προβολή του Κέντρου στο δεύτερο δοκάρι, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Τσαμητρόπουλος. Στο επόμενο λεπτό χαμένο τετ-α-τετ του Κοντογιάννη, προλαβαίνει και μαζεύει ο Μαργωμένος για να λήξει χωρίς γκολ το ημίχρονο.


Στο 49΄ το Νησί έχει την πρώτη καλή στιγμή, σέντρα του Στογιάννη από δεξιά, ο Κοντογιάννης χάνει τον βηματισμό του και από κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Μαργώμενο. Τρία λεπτά μετά ωραίο σουτ του Σιούτα εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την εστία του Νησιού η μπάλα.

Στο 54΄ ο Πολύζος κλέβει τη μπάλα από αμυντικούς του Μετσόβου, μπαίνει στην περιοχή, σπάει δίπλα στον Κοντογιάννη, σουτ του δεύτερου, βγάζει σε κόρνερ ο Μαργωμένος. Στο 61΄ μακρινό φάουλ του Τζιμογιάννη, αποκρούει ο Μαργώμενος, η μπάλα στον Γκόντζο, που από κοντά πλασάρει άουτ.

Στο 69΄ βαθιά μπαλιά με αποδέκτη τον Πολύζο, πλασέ από αριστερά, αποκρούει στην κλειστή του γωνία ο Μαργώμενος. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σταχούλης Α. πάει να βγει τετ-α-τετ, αλλά τον προλαβαίνει τελευταία στιγμή ο Τσαμητρόπουλος.

Στο 78΄μεγγάλη φάση για το Μέτσοβο, ο Τσιόστας κάνει την παράλληλη από δεξιά, ο τερματοφύλακας Τσαμηρόπουλος έχει βγει εκτός εστίας, σουτ του Σταχούλη Α., αποκρούον αμυντικοί του Νησιού πάνω στη γραμμή του τέρματος, στην επαναφορά κεφαλιά του Τσιόστα και πάλι απόκρουση στη γραμμή από αμυντικούς του Αετού.

Στο 87΄ το Νησί χάνει επίσης μεγάλη ευκαιρία, παράλληλη του Κοντογιάννη από αριστερά, πλασέ του Κάτσενου 9που μόλις είχε μπει στο ματς), αποκρούει ο Μαργωμένος, στην επαναφορά κεφαλιά και πάλι από τον Κάτσενο, σε κόρνερ βγάζει ο τερματοφύλακας του Μετσόβου.

Στο 90΄ τελευταία φάση του ματς, ο Πολυζός είναι μόνος του από αριστερά, αλλά του σουτ που πιάνει παίρνει φάλτσα και περνάει άουτ.


ΜΕΤΣΟΒΟ : Μαργωμένος, Τσουλιάης Κ. (Σταχούλης Σ. 81΄), Γεωργίου, Τσουλιάης Ι., Κέντρος, Γοδέβενος, Τσιόστας, Σιούτας, Τριτος (Σταχούλης Σ. 66΄), Παλαιοπάνος, Τσιουλιάης Θ.

ΝΗΣΙ : Τσαμητρόπουλος, Ντοβας (Μήτσιος 75΄), Κοτσίνας, Κονδύλης, Αθανασίου, Τζιμογιάννης (Κάτσενος 85΄), Κασίμης, Σπανός (Στογιάννης 46΄), Κοντογιάννης, Πολύζος, Γκόντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου