Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ματς στα Γρεβενά για τα κορίτσια της Ανατολής!!!





Αγώνα εντός έδρας απέναντι στην πρωτοπόρο Σειρήνα Γρεβενών δίνουν τα κορίτσια του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων, την ερχόμενη Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020 στο Γήπεδο Ανατολής, με ελεύθερη είσοδο. Ο αγώνας είναι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Γυναικών.

Τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων έχουν πολλή καλή ψυχολογία μετά τα συνεχώς θετικά τελευταία αποτελέσματα (2 νίκες εντός, 2 ισοπαλίες εκτός). Ωστόσο θα έχουν δύσκολο έργο μιας και η ομάδα των Γρεβενών έχει στη σύνθεσή της παίχτριες μεγαλύτερες σε ηλικία και πιο έμπειρες. Είναι δε πρώτη στον όμιλο χωρίς να έχει χάσει βαθμό.

Μεγάλο "πονοκέφαλος" για την ομάδα του Χάρη Πανταζή οι απουσίες, μιας και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί η τερματοφύλακας Κωνσταντίνα Τζίμα, η πρώτη σκόρερ Αιμιλία Δασκάλου και Ελπίδα Μπούρη, ενώ και η συμμετοχή της Ελένης Μπολιεράκη που αναρρώνει είναι αμφίβολη.

Ωστόσο οι νεαρές αθλήτριες των Ιωαννίνων, με όπλο το έντονο passing game, την κατοχή, την φυσική κατάσταση και την ομαδικότητα, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αποστολή του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων: Αθαναϊλίδου Μαρία, Καΐτατζή Μόνικα, Καλαμπακιώτη Σοφία, Λιόλη Ναταλία, Μπολιεράκη Ελένη, Μυλωνά Μύρινα, Παΐλα Μάρθα, Πάνου Χριστίνα, Πριλίγκου Ισαβέλλα, Σπηλιά Αναστασία, Σπηλιά Αντιγόνη, Τσαπραλή Ζωή, Φώτη Κατερίνα, Χαραλαμποπούλου Φωτεινή, Χουλιάρα Κλειώ.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Τσιώρης Παναγιώτης με βοηθούς τον Νικολάου Ευάγγελο και Σιάτη Κωνσταντίνο της Ε.Π.Σ. Άρτας.
Όλες οι αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής Γυναικών:

Α.Ο. Ανατολής – Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών (Δημοτικό Ανατολής, 15:00)

Α.Ο. Κέρκυρα 1996 – Πανλευκάδιος Α.Ο.: (ΕΠΣ Κέρκυρας, 15:00)

Πήγασος Χιλιόδενδρου Καστοριάς – Κεραυνός Θεσπρωτικού (Δημοτικό Χιλιόδενδρου, 15:00)

Η βαθμολογία μέχρι και την 6η αγωνιστική:

Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών (28-6) 18
Κεραυνός Θεσπρωτικού (16-9) 13
Α.Ο. Ανατολής (9-14) 8
Πανλευκάδιος (9-8) 7
Α.Ο. Κέρκυρα (17-16) 4
Πήγασος Χιλιόδενδρου Καστοριάς (12-34) 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου