Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Νίκη για τις γυναίκες της Ανατολής!!! (Video)




Νίκη των κοριτσιών της Ανατολής Ιωαννίνων στην Καστοριά απέναντι στην ομάδα του Πήγασου Χιλιόδενδρου.

Οι νεαρές αθλήτριες του Χάρη Πανταζή, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, με το κλασσικό τους σύστημα 4-3-3, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, έντονο passing game και αποφεύγοντας τις βαθιές μπαλιές και τα μακρινά βολέ, πέτυχαν άνετη νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα της Καστοριάς.

Ας σημειωθεί πως η ομάδα του Πήγασου αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος στο Πρωτάθλημα Γυναικών. Αποτελείται δε κυρίως από νεαρές αθλήτριες από ολόκληρη την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας που μαζί με λίγες έμπειρες αθλήτριες, κάνει τον δικό της αγώνα για να προσφέρει πρόσβαση στον αθλητισμό σε νεαρά κορίτσια που αγαπούν το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με 1-6. Για τον Πήγασο σκόραρε η Σιχανίδου Βασιλική, ενώ από πλευράς της νεανικής ομάδας των Ιωαννίνων από δυο γκολ πέτυχαν η Μόνικα Καϊτατζή, η Αιμιλία Δασκάλου και η Κωνσταντίνα Τζίμα.

Φωτογραφικό υλικό της αναμέτρησης θα βρείτε στο σχετικό άλμπουμ στο facebook.

Επόμενος αγώνας της Ομάδας Γυναικών του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων για το πρωτάθλημα την Κυριακή 15 Μαρτίου. Θα είναι ο τελευταίος αγώνας εντός έδρας, για το πρωτάθλημα (γιατί υπάρχει και το Κύπελλο), απέναντι στην ομάδα του Α.Ο. Κέρκυρα. Ο αγώνας στον πρώτο γύρο στο Κανόνι της Κέρκυρας είχε λήξει με σκορ 3-3.

Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει στραμμένη την προσοχή της στην προσεχή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, που για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται για νεαρές αθλήτριες κάτω των 16 ετών (Κ-16). Η κλήρωση θα γίνει στα Γραφεία της ΕΠΟ την ερχόμενη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου. Η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου θα είναι στις 08-03-2020.
Τονίζεται ξανά πως το Κύπελλο - Κ16 είναι αναπτυξιακός θεσμός της Ομοσπονδίας με σκοπό τη μεγαλύτερη συμμετοχή και ενθάρρυνση νέων αθλητριών να αθληθούν στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα των Ιωαννίνων, με μέσο όρο ηλικίας τα 15 έτη, και διατηρώντας ξεχωριστή ακαδημία κοριτσιών δημοτικού - φυτώριο, δήλωσε συμμετοχή στο θεσμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ: Καστανίδου Π, Αχειμάστου Δ. ('65 Καδέφη Κ.), Ορταντζόγλου Α., Σιαδήμα Κ., Σελεμίδου Κ. ('71 Αλατζόγλου Σ.), Τσελεκίδου Ε., Δρακάκη Μ., Αποστολίδου Α. (80' Τερτζίδου Μ.), Μυλωνά Ε., Γροσδάνη Ζ., Σιχανίδου Β και Κούτσιου Μαρία.

Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Χάρης Πανταζής): Καλαμπακιώτη Σοφία, Σπηλιά Αναστασία ('62 Αθαναϊλίδου Μαρία), Χαραλαμποπούλου Φωτεινή ('62 Λιόλη Ναταλία), Τόλη Δέσποινα ('71 Μυλωνά Μύρινα), Πριλίγκου Ισαβέλα, Φώτη Κατερίνα, Δασκάλου Αιμιλία, Μπολιεράκη Ελένη ('57 ), Καϊτατζή Μόνικα, Παΐλα Μάρθα, Σπηλιά Αντιγόνη.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Μπαλάκας Αθανάσιος με βοηθούς τις Βράγκου Ευαγγελία και Βράγκου Αικατερίνη της ΕΠΣ Φλώρινας.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής:
- Πήγασος Χιλιόδενδρου Καστοριάς - Α.Ο. Ανατολής: 1-6 (Σιχανίδου - 2 * Καϊτατζή, 2 * Δασκάλου, 2 * Τζίμα)
- Πανλευκάδιος - Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών: 0-3 (2 * Κωσταρέλα, Βουτσίδου)
- Α.Ο. Κέρκυρα 1996 - Κεραυνός Θεσπρωτικού: 0-4 ()

Η βαθμολογία μετά και την 8η αγωνιστική:
1. Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών (36-6) 24
2. Κεραυνός Θεσπρωτικού (27-10) 19
3. Α.Ο. Ανατολής (18-20) 11
4. Πανλευκάδιος (10-13) 7
5. Α.Ο. Κέρκυρα (18-21) 7
6. Πήγασος Χιλιόδενδρου Καστοριάς (14-47) 1

Επόμενη η 9η αγωνιστική στον 2ο όμιλο Γυναικών στις 15-03-2020:
- Α.Ο. Ανατολής - Α.Ο. Κέρκυρα 1996: Δημοτικό Ανατολής, 15:00
- Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών - Πήγασος Χιλιόδενδρου Καστοριάς: Γήπεδο Ε.Π.Σ. Γρεβενών, 15:00
- Κεραυνός Θεσπρωτικού - Πανλευκάδιος Α.Ο.: Δημοτικό Θεσπρωτικού, 15:00


Στις 08-03-2020 τα κορίτσια του Α.Ο. Ανατολής έχουν αγωνιστική για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών (Κ16).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου