Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Έκοψε την Πίτα ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων!!! (Video)





Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε χτες η Κοπή Πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων στο Πάρκο του Ναυτικού Ομίλου!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, καθώς και ο πρόεδρος κ. Βρακάς, ο τεχνικός διευθυντής του Π.Α.Σ. Γιάννινα κ. Ντάσιος, μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, πρόεδροι και μέλη Συνδέσμων προπονητών από περιοχές της Μακεδονίας και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε..

Πριν το κόψιμο της Πίτας το λόγο πήραν κατά σειρά ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Βρακάς, ο τεχνικός διευθυντής του Π.Α.Σ. Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Ανδριόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πέλλα Αθανάσιος Τσελεμπής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κοζάνης Γιώργος Παπακώστας, ο Αποστόλης Γεωργίου από το Σύνδεσμο Διαιτητών Ηπείρου και ο πρόεδρος του Π.Ε.Α.Κ.Ι. Παντελής Κολόκας.

Ακολούθησαν δυο βραβεύεις, η μια αφορά τον προπονητή Βασίλη Παπαχρήστο, που ήταν ο πρώτος που έφυγε εκτός Νομού Ιωαννίνων για να εργαστεί ως προπονητής.

Η άλλη αφορά παράγοντα ομάδα του Ερασιτεχνικού και συγκεκριμένα τον πρόεδρο του Τιτάνα Λογγάδων, Παναγιώτη Παπαπέτρο. Ο λόγος της βράβευσης είναι πως έλυσε τη συνεργασία με προπονητές που δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ ο πρόεδρος του Συνδέσου κ. Ζώης τόνισε πως σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.ΗΠ. θα κινηθούν ώστε όλες οι ομάδες να υποχρεούνται να έχουν διπλωματούχο προπονητή.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Κοπή της Πίτας από τον αντιπρόεδρου του Συνδέσμου Βασίλη Σιαφάκα και τον Γραμματέα Δημήτρη Κλείτσα.

Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο συνάδελφος δημοσιογράφος Μιχάλης Τσάγκας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου