Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ερασιτεχνικό : Δηλώσεις συμμετοχής από 15 έως 30 Ιουνίου - Και επίσημα αναδιάρθρωση!!!



Αναρτήθηκε και επίσημα στο site της Ε.Π.Σ.ΗΠ. η μορφή της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, ενώ ανακοινώνεται  ότι οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατεθούν στο διάστημα από 15 έως 30 Ιουνίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα το φετινό πρωτάθλημα να ξεκινήσεις στις αρχές Σεπτέμβρη και όχι πιο αργά όπως πέρυσι. Επίσης τα πρωταθλήματα μπορεί να μείνουν σε αυτή τη μορφή για 1-2 χρόνια, αλλά αυτό θα καθοριστεί και από τη προκήρυξη του πρωταθλήματος που θα κατατεθεί αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

 

Η ανακοίνωση της Ένωσης :



Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία

 

Από την Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία προβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική το σωματείο “ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ”.

 

Υποβιβάζεται στη Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία το σωματείο “Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ”, το οποίο είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το πρωτάθλημα ήδη πριν τη διακοπή των διοργανώσεων.

 

Στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία προβιβάζονται 10 (δέκα) ομάδες, οι πρώτες 5 (πέντε) από κάθε όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής. Πιο συγκεκριμένα προβιβάζονται τα σωματεία: “Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ”, “Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ”, “ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ”, “Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009”, “Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ”, “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ”, “ΠΑΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ”, “ΠΑΣ ΠΗΓΩΝ ΛΟΥΡΟΥ”, “ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ”, “ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ”.

 

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία θα σχηματιστούν δύο όμιλοι. Ο  διαχωρισμός των ομάδων θα γίνει βασει γεωγραφικών κριτηρίων και ανάλογα της έδρας που θα δηλώσει κάθε ομάδα για τους αγώνες της.

 

 

Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία

 

Προβιβάζονται στην Α΄ Ερασιτεχνική οι ομάδες που αναφέρονται πιο πάνω.

 

Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

 

Στη Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία προβιβάζονται 6 (έξι) ομάδες, οι τρεις (3) πρώτες από κάθε όμιλο της Γ΄ Ερασιτεχνικής. Πιο συγκεκριμένα προβιβάζονται τα σωματεία: “ΠΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ”, “Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ”, “ΠΑΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ”, “Α.Ε. ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ”, “Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ”, “Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ”.

 

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία θα σχηματιστούν δύο όμιλοι. Ο  διαχωρισμός των ομάδων θα γίνει βασει γεωγραφικών κριτηρίων και ανάλογα της έδρας που θα δηλώσει κάθε ομάδα για τους αγώνες της.

 

 

Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία

 

Προβιβάζονται στη Β΄ Ερασιτεχνική οι ομάδες που αναφέρονται πιο πάνω.

 

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 το πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο.

 

 

Μετά τις δηλώσεις συμμετοχής οι οποίες θα πρέπει να κατατεθούν από 15/6 έως και 30/6, η Τεχνική Επιτροπή θα ανακοινώσει μέσω της Προκήρυξης τον καταρτισμό των ομίλων ανά κατηγορία και τον τρόπο διεξαγωγής των διοργανώσεων και της δίνεται η δυνατότητα να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή θεωρεί απαραίτητη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου