Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Κατηρτζίδης : "Θα κάνουμε προσπάθεια να συνεχίσουμε στη Γ' Εθνική - Μεγάλη προσπάθεια να ανταπεξέλθουμε οικονομικά"!!!



Δηλώσεις έκανε ο Γενικός Αρχηγός των «Ποντίων», Δημήτρης Κατηρτζίδης, μετά την κλήρωση που έβγαλε τον Α.Ο. Ανατολής ως εκπρόσωπο στο Κύπελλο Ελλάδος. Δήλωσε ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα οικονομικά τη σεζόν που έρχεται και χρειάζεται η βοήθεια όλων. Θα γίνει προσπάθεια η ομάδα να είναι και του χρόνου στη Γ΄ Εθνική.


Οι δηλώσεις :

"Θα κάνουμε μία προσπάθεια, να είμαστε και του χρόνου στην κατηγορία (Γ' Εθνική). Είναι δύσκολα τα πράγματα όπως γνωρίζετε. Θα ξεκινήσουμε από την πλατφόρμα που άνοιξε, και έχουμε βάλει όλα τα μας στοιχεία στο μητρώο. Και θεωρητικά δεν θα έχουμε πρόβλημα. Και ελπίζουμε να λάβουμε τη χρηματοδότηση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μία συνεργασία με την Ένωση, καθώς είναι ερασιτεχνική η Γ' Εθνική. Το εξοδολόγιο για τις διαιτησίες θα πρέπει να τις αναλάβει το υφυπουργείο και η ένωση. Είναι κάτι που θα βοηθήσει την προσπάθεια όλων των ομάδων, ειδικότερα την προσπάθεια της Ανατολής, γιατί ξέρουμε με τι κόπο και μεγάλη προσπάθεια προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στα οικονομικά.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό, όπως υπογράμμισε, θα πραγματοποιηθεί, πιθανόν την επόμενη βδομάδα, η Γενική Συνέλευση μόλις παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις της ΕΠΟ για τη Γ' Εθνική. Μάλιστα τόνισε ότι ο ΑΟ Ανατολής θα πρέπει να παραμείνει ως οικογένεια.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι ένα σημαντικό ποσό κέρδιζε η ομάδα από το ετήσιο πανηγύρι, και περιμένουν τις εξελίξεις, για να μπορέσουν να αντέξουν το οικονομικό βάρος και να ανταπεξέλθουν στα έξοδα της σεζόν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου